luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEDeputatul Anamaria Gavrilă înființează o nouă formațiune: Partidul Oamenilor Tineri

Deputatul Anamaria Gavrilă înființează o nouă formațiune: Partidul Oamenilor Tineri

Deputatul independent Anamaria Gavrilă a decis să înființeze o nouă formațiune politică: Partidul Oamenilor Tineri, informează un comunicat de presă.

„Dacă România nu este acum ideală, atunci este o oportunitate extraordinară a generației noastre și a celor tineri de a construi. Dacă alții nu au putut, noi putem colabora unii cu alții; dacă alții nu au vrut, noi putem face instituțiile publice să FUNCȚIONEZE; iar unde Constituția a fost călcată în picioare, noi ne putem asigura că majoritatea decide, iar drepturile constituționale ale minorității sunt respectate.

Viitorul începe acum, iar viziunea noastră este misiunea de român pe care trebuie să ne-o asumăm cu toții pentru a construi România pe care ne-o dorim cu toții. De aceea inițiez proiectul PARTIDUL OAMENILOR TINERI. Pentru românii care nu au încetat să creadă în România. Pentru cei hotărâți să împlinească MISIUNEA DE ROMÂN”, susține Anamaria Gavrilă în comunicatul de presă remis redacției.

Anamaria Gavrilă a fost aleasă în Parlament pe listele AUR, dar a părăsit formațiunea politică după opt luni.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Un partid temporar pentru membrii. Daca nu mai esti tanar trebuie sa pleci. Sa ne spuna care e intervalul de varsta in care ne putem inscrie in partid! Ce prostie cu coarne!:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate