ACTUALITATEDemocrata Sarah McBride, primul transsexual numit în funcţia de senator în SUA

Democrata Sarah McBride, primul transsexual numit în funcţia de senator în SUA

Sarah McBride, în vârstă de 30 de ani, este primul transsexual numit în funcția de senator în SUA, anunță ȘtirileTVR.ro.

Reprezentanta comunității LGBT și membra Partidului Democrat, Sarah McBride a fost numită în funcția de senator al statului Delaware.

„Sper că această seară îi va arăta unui copil din comunitatea LBGBT faptul că democraţia noastră este destul de mare şi pentru ei”, a transmis Sarah McBride, printr-un mesaj pe Twitter, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Sarah McBride a ajuns la 17 ani liderul partidului Tinerilor Democraţi, an în care a început și tranziţia de schimbare de sex.

La 22 de ani, aceasta a câştigat un internship la Casa Albă, iar acum, a fost numită în funcţia de senator în Delaware, un stat cunoscut pentru înclinaţiile puternice către democraţie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...