ACTUALITATE Democrata Sarah McBride, primul transsexual numit în funcţia de senator în SUA

Democrata Sarah McBride, primul transsexual numit în funcţia de senator în SUA

Sarah McBride, în vârstă de 30 de ani, este primul transsexual numit în funcția de senator în SUA, anunță ȘtirileTVR.ro.

Reprezentanta comunității LGBT și membra Partidului Democrat, Sarah McBride a fost numită în funcția de senator al statului Delaware.

„Sper că această seară îi va arăta unui copil din comunitatea LBGBT faptul că democraţia noastră este destul de mare şi pentru ei”, a transmis Sarah McBride, printr-un mesaj pe Twitter, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Sarah McBride a ajuns la 17 ani liderul partidului Tinerilor Democraţi, an în care a început și tranziţia de schimbare de sex.

La 22 de ani, aceasta a câştigat un internship la Casa Albă, iar acum, a fost numită în funcţia de senator în Delaware, un stat cunoscut pentru înclinaţiile puternice către democraţie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate