ACTUALITATEDeci, se poate: Poșta Română a înregistrat un profit de cinci ori...

Deci, se poate: Poșta Română a înregistrat un profit de cinci ori mai mare decât anul trecut

Compania Națională Poșta Română (CNPR a consemnat în primele șase luni ale acestui an o cifră de afaceri de 687,95 milioane de lei, de la 614,78 milioane de lei în iunie 2020, iar profitul net a urcat de aproape cinci ori, la 7,18 milioane de lei, comparativ cu 1,59 milioane de lei la finele primului semestru din anul precedent, informează Profit.ro.

Poșta are peste 23.500 salariați și o rețea teritorială de aproximativ 5.600 de unități.

Anul trecut, afacerile au atins 1,29 miliarde de lei, de la 1,27 miliarde de lei în 2019, iar profitul net a urcat la 29,4 milioane de lei, comparativ cu 24,4 milioane de lei în anul precedent. Compania este controlată de Ministerul Cercetării – 93,52% și Fondul Proprietatea – 6,48%.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Reamintim că în trecut în zona politică au existat voci care au cerut înstrăinarea Poștei, pe motiv că nu ar fi rentabilă.

Poșta Română a fost fondată în 1862.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteuluiR3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...