ACTUALITATEDe necrezut! Facebook i-a blocat contul părintelui Dan Damaschin, om care ajută...

De necrezut! Facebook i-a blocat contul părintelui Dan Damaschin, om care ajută mii de copii săraci anual

Zilele trecute, contul personal și pagina părintelui Dan Damaschin au fost blocate de facebook,  a anunțat părintele printr-un video postat de un colaborator al său.

Mai precis, părintele Damaschin a reclamat la Facebook faptul că una dintre paginile pe care o administra a fost „spartă” de hackeri. În replică, compania i-a suspendat contul și paginile, informându-l că dacă nu va găsi „o soluție”, totul va fi șters pe 2 octombrie.

Așa cum a remarcat și părintele Damaschin, toată munca sa și a comunității strânse în jurul asociației „Glasul vieții” Iași, aproximativ 130.000 de oameni, este pe cale să dispară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El spune că va găsi alte căi să comunice cu cei care vor să dea o mână de ajutor. Părintele Dan Damaschin ajută, în fiecare an, câteva mii de copii nevoiași: fie că îi îmbracă pentru iarnă, fie îi pregătește pentru școală, iar pe unii îi răsplătește pentru rezultatele bune prin excursii la mare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pe 8 martie, asociația părintelui a demarat construcția unui centru medical care va oferi servicii gratuite tuturor femeilor.

Pr. Dan Damaschin a fost răsplătit de către Biserica Ortodoxă prin oferirea cele mai înalte distincții a Patriarhiei Române: Crucea Patriarhală.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...