ACTUALITATEDe necrezut! Facebook i-a blocat contul părintelui Dan Damaschin, om care ajută...

De necrezut! Facebook i-a blocat contul părintelui Dan Damaschin, om care ajută mii de copii săraci anual

Zilele trecute, contul personal și pagina părintelui Dan Damaschin au fost blocate de facebook,  a anunțat părintele printr-un video postat de un colaborator al său.

Mai precis, părintele Damaschin a reclamat la Facebook faptul că una dintre paginile pe care o administra a fost „spartă” de hackeri. În replică, compania i-a suspendat contul și paginile, informându-l că dacă nu va găsi „o soluție”, totul va fi șters pe 2 octombrie.

Așa cum a remarcat și părintele Damaschin, toată munca sa și a comunității strânse în jurul asociației „Glasul vieții” Iași, aproximativ 130.000 de oameni, este pe cale să dispară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El spune că va găsi alte căi să comunice cu cei care vor să dea o mână de ajutor. Părintele Dan Damaschin ajută, în fiecare an, câteva mii de copii nevoiași: fie că îi îmbracă pentru iarnă, fie îi pregătește pentru școală, iar pe unii îi răsplătește pentru rezultatele bune prin excursii la mare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pe 8 martie, asociația părintelui a demarat construcția unui centru medical care va oferi servicii gratuite tuturor femeilor.

Pr. Dan Damaschin a fost răsplătit de către Biserica Ortodoxă prin oferirea cele mai înalte distincții a Patriarhiei Române: Crucea Patriarhală.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Ce cautati oameni buni pe Fakebook? Nu v-ati convins pana acum ce hram poarta aceasta retea si care este rolul ei? Ganditi ca nu doare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate