joi, februarie 22, 2024
OPINIIDe ce nu cred în vaccinul anti covid, ca să înțeleagă tot...

De ce nu cred în vaccinul anti covid, ca să înțeleagă tot românul

Vaccinul anti rubeolic sau ROR cum mai este cunoscut își are începuturile în anul 1964, în Statele Unite. Primele testări cu acest vaccin pe oameni au început un an mai târziu. Prima licență pentru producerea acestui vaccin a fost oferită în 1969, iar campania de vaccinare a început în forță în 1970.

Deci vorbim de aproape 6 ani, ca interval de la primele cercetări și până emiterea unei licențe. ȘASE ANI. Citiți bine. În România, autoritățile au introdus vaccinul antirubeolic în 1979, adică la alți 9 ani de la primele vaccinări. Acestea sunt fapte, realități verificabile(https://en.wikipedia.org/wiki/Rubella_vaccine).

Și vorbim de o boală, pojarul, pentru care nu s-a închis niciodată nimic, nu s-au carantinat orașe și țări, deși au existat epidemii în numeroase locuri de pe pământ, inclusiv în România noastră. Acesta este doar un exemplu simplu de găsit. Mai sunt și multe altele.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

E logic de ce atunci s-a procedat așa: au fost perioade de cercetări, s-au făcut teste și mai important, s-au urmărit efectele pe care vaccinul le are în timp. Abia după această perioadă de observație, autoritățile și-au dat acordul pentru producerea vaccinului și folosirea lui pe oameni. Autoritățile vremii din România și nu numai, au observat și ele ce se întâmplă cu oamenii după s-au vaccinat și au decis în cunoștință de cauză.

Și totuși, în 2020, ni se cere să credem că un vaccin creat și testat doar câteva luni este perfect pentru noi, ba chiar „superb”, cum zicea dr. Streinu-Cercel.

Cuvântul cheie aici fiind „credem”. Pentru că aici e vorba de credință pură și nimic altceva. Când îți faci vaccinul ăsta, fără să ai cel mai mic habar despre ce efecte are asupra corpului uman la 1-2 ani de la vaccinare, arăți de fapt că vrei să crezi că totul va fi bine. Și atât. E doar credință: nu există nicio dovadă reală, observabilă, că acest vaccin funcționează și că nu produce efecte grave secundare pe termen mediu și lung.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ca să mergem mai departe cu comparațiile, atunci când vorbesc despre credință, necredincioșii zic așa: „Unde este Dumnezeu, să-L văd? Eu nu cred decât ceea ce văd!”. Folosind aceste argumente laice, întreb și eu: „Unde sunt efectele pozitive ale acestui vaccin? Le-a văzut cineva?”.

Păi nu, că n-au avut timp să se vadă, ni se va răspunde. Păi și-atunci, de ce nu așteptăm? Cine ne grăbește și de ce?

Ni se cere să-i credem pe cei care au tot interesul ca noi să-i credem. Ni se cere să-i urmăm orbește pe oameni care se îmbogățesc de pe urma actului nostru de credință în vaccin: respectiv companiile farmaceutice. Dar, statul…? veți zice, el ne reprezintă, nu?

Păi statul – fără să ne întrebe dacă suntem de-acord -, a exonerat de orice răspundere aceste companii. Deci singurii care vor plăti, în caz că credința în vaccin se va dovedi falsă vom fi tot.. noi. Nu mai vorbim că același stat – indiferent din ce țară – a refuzat categoric orice variantă de tratament a bolii care nu includea vaccinarea. Dacă nici acesta nu mai este conflict de interese, nu mai știu care este.

Aceia care ne spun că este periculos să ne împărtășim din aceeași linguriță – deși acolo, din punct de vedere material avem doar pâine și vin -, ne spun că nu este nicio problemă să ne „împărtășim” dintr-un vaccin făcut la grămadă pentru toate neamurile și etniile, despre care habar n-avem ce conține.

Orice copil de liceu știe că nu există un medicament universal, pentru că nu există grupuri etnice identice. Fiecare grup cu caracteristicile sale. Ce merge la x, poate da rateuri la y. Aceste lucruri se știu, sunt realități verificabile. Și totuși sunt ignorate. De ce?

Dacă era așa de îngrijorat pentru soarta noastră, statul român putea să aloce de urgență câteva sute de milioane de euro pentru Institutul Cantacuzino pentru această instituție să creeze un vaccin special pentru caracteristicile românilor. De ce nu a făcut-o?

Păi companiile farmaceutice au plătit sponsorizări și au făcut „lobby” de milioane de euro printre politicieni ca la un moment ca acesta noi să ne producem propriile vaccinuri?

În concluzie: în privința vaccinului acesta, permiteți-mi să fiu necredincios. Nu cred în autorități abstracte, care nu-și asumă nimic și care de-altfel, au dovedit de mii de ori până acum că sunt incompetente. Ca un necredincios ce sunt, voi aștepta să văd care sunt efectele reale acestui vaccin și nu ceea ce propovăduiesc preoții acestei noi religii seculare.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE