OPINIIDe ce-i atacă Dan Tăpălagă pe Klaus Iohannis și pe ambasadorul SUA...

De ce-i atacă Dan Tăpălagă pe Klaus Iohannis și pe ambasadorul SUA la București?

Circulă pe internet clipul în care Dan Tăpălagă îl pune în încurcătură, voit, pe președintele Iohannis.

De asemenea, ieri, tot același personaj a scris foarte critic despre ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman.

Ce să se fi întâmplat? Gafele celor două personaje să fi ajuns atât de mari încât l-au exasperat și „aliatul” Dan Tăpălagă? A fost acesta lovit de vreun puseu de demnitate națională?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Nu. Răspunsurile sunt mult mai simple. Tot mai desele atacuri ale lui Tăpălagă, G4Media și a celor din această zonă la președintele Iohannis au o explicație mult mai simplă. Pur și simplu, acesta nu mai este de folos „cauzei”, pe care o servesc cei în cauză, pentru că Iohannis se află la ultimul mandat de președinte.

Un fenomen asemănător s-a petrecut și în al doilea mandat al președintelui Băsescu. După ce l-a apărat în mod fanatic de aceste acuzații, Tăpălagă a început, brusc, să realizeze că fostul marinar era și cam prost-crescut și cam securist.

Miza grupului reprezentat de Tăpălagă este denigrarea și decredibilizarea PNL, pentru ca la viitoarele alegeri prezidențiale, „cel mai curat” și „singura opțiune decentă, europeană”, să rămână candidatul USR-PLUS. Va fi Fritz, primarul Timișoarei? Probabil că da.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În orice caz, este clar că PNL-ul va fi aruncat din brațe de către gruparea globalistă ale cărei interese le reprezintă dl. Tăpălagă. În opinia mea, cu toate abuzurile și gafele acestei guvernări, în PNL încă există o grupare conservatoare destul de solidă, care încetinește viteza „marii resetări” care trebuie aplicată în România. În USR-PLUS nu există așa ceva. PNL va fi ușor-ușor, acuzat de „populism”, cea mai mare crimă politică a zilelor noastre, pentru a-i lua locul PSD-ului deja distrus.

În ceea ce-l privește pe Zuckerman, lucrurile sunt simple. Deși se știa de la început că „nu este ambasador de carieră, nici politician, ci este un avocat din New York”, dl Tăpălagă a „descoperit” chestia asta abia acum, când omul care l-a trimis la București a pierdut alegerile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

De altfel, în textul cu pricina, fostul consilier al Monicăi Macovei are grijă să se refere la Ambasadorul SUA drept „trimisul lui Donald Trump”.  Zuckerman nu a fost mai puțin intruziv în afacerile interne ale României decât Hans Klemm sau Mark Gittenstein, actualul reprezentant al SUA are un mare defect în ochii lui Tăpălagă & Co: este conservator. Și în mandatul său, s-a pus „stop” finanțărilor oferite de Ambasada SUA pentru diferitele evenimente de promovare a homosexualității.

Asta-i tot.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate