ACTUALITATEDavid Saranga, Ambasadorul Israelului la București, a anunțat că atacatorul bisericii românești...

David Saranga, Ambasadorul Israelului la București, a anunțat că atacatorul bisericii românești de la Ierusalim a fost arestat de Poliție

Individul responsabil pentru atacul asupra bisericii ortodoxe românești din Ierusalim a fost arestat, a anunțat Ambasadorul Israelului la București, David Saranga.

El a precizat că autoritățile israeliene vor despăgubi pagubele suferite de lăcașul de cult în urma actului de vandalizare.

„Am condamnat acest act fanatic și acest individ și am luat legătura cu autoritățile din Israel, vorbind cu șeful Poliției, și a doua zi, individul acela a fost arestat. Și este în arest acum.

Municipalitatea din Ierusalim va acoperi toate cheltuielile pentru paguba care s-a făcut. Autoritățile și Poliția vor face tot ce e posibil ca așa ceva să nu se întâmple în viitor.

Și Ministrul de Externe al Israelului a condamnat public ce s-a întâmplat”, a spus David Saranga pentru TV Trinitas.

Reamintim că acum câteva zile, un individ fanatizat a încercat să spargă ușa reprezentanței Patriarhiei Române la Ierusalim.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...