duminică, iunie 4, 2023
ACTUALITATEDavid Saranga, Ambasadorul Israelului la București, a anunțat că atacatorul bisericii românești...

David Saranga, Ambasadorul Israelului la București, a anunțat că atacatorul bisericii românești de la Ierusalim a fost arestat de Poliție

Individul responsabil pentru atacul asupra bisericii ortodoxe românești din Ierusalim a fost arestat, a anunțat Ambasadorul Israelului la București, David Saranga.

El a precizat că autoritățile israeliene vor despăgubi pagubele suferite de lăcașul de cult în urma actului de vandalizare.

„Am condamnat acest act fanatic și acest individ și am luat legătura cu autoritățile din Israel, vorbind cu șeful Poliției, și a doua zi, individul acela a fost arestat. Și este în arest acum.

Municipalitatea din Ierusalim va acoperi toate cheltuielile pentru paguba care s-a făcut. Autoritățile și Poliția vor face tot ce e posibil ca așa ceva să nu se întâmple în viitor.

Și Ministrul de Externe al Israelului a condamnat public ce s-a întâmplat”, a spus David Saranga pentru TV Trinitas.

Reamintim că acum câteva zile, un individ fanatizat a încercat să spargă ușa reprezentanței Patriarhiei Române la Ierusalim.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate