marți, decembrie 5, 2023
EDUCAȚIEDavid Popovici, o victorie a Țării împotriva sistemului politic din ultimii 32...

David Popovici, o victorie a Țării împotriva sistemului politic din ultimii 32 de ani

Victoriile extraordinare ale lui David Popovici (17 ani) sunt dovada că acest popor este încă viu. Că este un popor care naște talente. Dar pentru ca aceste talente să ajungă valori, ele trebuie șlefuite și crescute într-un sistem.

Dar aici intervine partea cu-adevărat excepțională: sistemul din România este creat pentru a distruge talentele noastre sau pentru a le face să plece în alte țări.

Nu mă credeți? David Popovici este născut în 2005. Ce fac sportivii români născuți în 2005 în competiții? Câți campioni europeni, mondiali sau olimpici avem de la această vârstă în afară de Popovici? Exact. Zero. De ce?

Pentru că sistemul care producea performanță a fost distrus. Demolat sistematic. De cine? De politicienii care azi se înghesuie să-l felicite.

Distrugerea sistemului a început prin încurajarea migrației și descurajarea nașterii de prunci. Vedeți câți copii s-au născut în 2005 față de 1989. Ca să nu mai vorbim de 2021, care este, probabil, anul cu cei mai puțini români născuți din ultimul secol.

David Popovici s-a impus în țara în care Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a propus ELIMINAREA NOTELOR LA ORA DE SPORT. Adică eliminarea COMPETIȚIEI, exact baza pe care se construiesc viitorii „David Popovici”. Care e motivația bovinei nedumerite de a propune o asemenea prostie? Să nu se supere copiii care nu sunt buni…Să fie „echitate”, adică noul mod de a descrie mediocritatea. Și acum, bovina cîmpeană îl felicită pe David Popovici pentru victoria într-o COMPETIȚIE. Cum să nu te cuprindă revolta?

David Popovici s-a impus contra sistemului educațional, în care o vacă a ajuns profesoară și cere eliminarea premierilor de la sfârșit de an, ca să nu se supere micuții care nu iau premiu. De ce nu apar acum tanti aia și cohorta ei de susținători progresiști să ceară eliminarea acordării medaliilor de la sfârșitul competițiilor sportive?

În sport, statul român este reprezentat de mediocrități precum Răzvan Burleanu, președintele Federației de Fotbal. Fără rezultate, dar cu spate și grade.

E vorba de „statul român proeuropean” construit în ultimii 20 de ani, care și-a bătut joc de toate valorile și talentele României. Dacă nu au fost „pensionate anticipat”, personalitățile românești au fost gonite din țară de aceeași politicieni care umplu acum internetul de felicitări la adresa lui David Popovici.

Nu vă e rușine, hienelor? După ce ați dus sportul românesc în coada lumii, ca să fie depășit de Uganda, Uzbekistan sau Bahamas, după ce ați făcut ca naționala de fotbal să fie bătută de echipe care nu existau acum 20 de ani, după ce ați gonit din țară toți copiii geniali, mai aveți tupeul să deschideți gura despre David Popovici?

Oprobriu merită și ziariștii care au promovat până acum numai videochatiste, onlyfaniste (sinonime pentru prostituate) și analfabeți și care l-au descoperit acum pe David Popovici.

Felicitări David și nu da mâna hienele!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Cu zguduirea de mână pe care l-a ”onorat” dom` general pe David Popovici la festivitatea de premiere, ne-am lămurit…Acum toți limbricii ăștia care au ajuns la putere bagă capu-n poza cu campionul. Vorba lui Ciutacu: Ciucă i-a strâns mâna lui David Popovici de toți banii….Sau penibilul de Novak, care de dragul pozei i-a întins mâna lui David fix când copilul avea ambele mâini ocupate….Poate voia să-l apuce de altceva?!…Râsu-plânsu….
    Pe de altă parte….1.000.000 de lei cheltuiți cu rost, singurii bani poate, pentru care mă consolez că mai contribui la buget. În rest, m-aș muta într-o peșteră ca să nu le mai dau nici 5 bani….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate