ACTUALITATE Daruri de Crăciun din Episcopia Europei de Nord pentru copiii părintelui Nicolae...

Daruri de Crăciun din Episcopia Europei de Nord pentru copiii părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului

Voluntarii „Centrului pentru tineret Sfântul Ștefan cel Mare al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord” (CTSM) – filialele Aalesund (Norvegia), Göteborg (Suedia) și Copenhaga (Danemarca) s-au mobilizat exemplar și au dus la bun sfârșit și în acest an proiectul caritabil din Postul Crăciunului, devenit deja o frumoasă tradiție a CTSM înainte de marele Praznic al Nașterii Domnului, informează Episcopia Europei de Nord.

„Prin implicarea directă a Preasfințitului Părinte Episcop Macarie Drăgoi, a preoților și credincioșilor din Episcopia noastră a Europei de Nord, în acest an 2020, beneficiarii proiectului au fost copiii din Valea Plopului, jud. Prahova, aflați în grija inimosului Părinte Nicolae Tănase, care au primit din Scandinavia aproape două sute de cutii cu mai multe cadouri ce conțin articole de îmbrăcăminte de iarnă, jocuri educative, dulciuri și altele.

Acest proiect, coordonat de tânăra Roxana Abuzatoaie din Norvegia, este unul din numeroasele proiecte sociale desfășurate, cu ajutorul Preamilostivului Dumnezeu, la nivelul Episcopiei Europei de Nord. Mai multe detalii despre acestea puteți afla pe site-ul nostru:  https://episcopiascandinavia.se (secțiunea Filantropie)”, scrie sursa citată.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite