ACTUALITATEDaruri de Crăciun din Episcopia Europei de Nord pentru copiii părintelui Nicolae...

Daruri de Crăciun din Episcopia Europei de Nord pentru copiii părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului

Voluntarii „Centrului pentru tineret Sfântul Ștefan cel Mare al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord” (CTSM) – filialele Aalesund (Norvegia), Göteborg (Suedia) și Copenhaga (Danemarca) s-au mobilizat exemplar și au dus la bun sfârșit și în acest an proiectul caritabil din Postul Crăciunului, devenit deja o frumoasă tradiție a CTSM înainte de marele Praznic al Nașterii Domnului, informează Episcopia Europei de Nord.

„Prin implicarea directă a Preasfințitului Părinte Episcop Macarie Drăgoi, a preoților și credincioșilor din Episcopia noastră a Europei de Nord, în acest an 2020, beneficiarii proiectului au fost copiii din Valea Plopului, jud. Prahova, aflați în grija inimosului Părinte Nicolae Tănase, care au primit din Scandinavia aproape două sute de cutii cu mai multe cadouri ce conțin articole de îmbrăcăminte de iarnă, jocuri educative, dulciuri și altele.

Acest proiect, coordonat de tânăra Roxana Abuzatoaie din Norvegia, este unul din numeroasele proiecte sociale desfășurate, cu ajutorul Preamilostivului Dumnezeu, la nivelul Episcopiei Europei de Nord. Mai multe detalii despre acestea puteți afla pe site-ul nostru:  https://episcopiascandinavia.se (secțiunea Filantropie)”, scrie sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite