ȘTIRIDaniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb...

Daniel Buzdugan: Pelerinajul de Sfântul Andrei nu e ok, în schimb pelerinajul la secțiile de vot va fi ok

Omul de radio Daniel Buzdugan a scos în evidență dublul-standard al autorităților atunci când vine vorba despre viața spirituală a românilor sau educație, în comparație cu interesele politice, scrie Averea Bisericii.

„Au trântit în nas ușile școlilor copiilor noștri că prezintă pericol prezenta lor acolo, dar in schimb ne invită pe noi părinții în școli, ca să îi votăm?! Pe bune?!!

Adică copiii mei se chinuie acasă la mizeria asta de-i zice școală online și eu să dau fugă până la școală să votez?!
Nu-i normal, nu-i egal , nu-i moral!
Doamne ajută!”

Daniel Buzdugan face referire la faptul că atât autoritățile centrale, cât și instanța de judecată, au respins propunerea Arhiepiscopului Tomisului de a se permite pelerinajul de Sf. Andrei din comuna Ion Corvin, dar organizează câteva zile mai târziu alegerile parlamentare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...