marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEDanemarca | Băncile au găsit „soluția“ pentru angajații care vor îngheța de...

Danemarca | Băncile au găsit „soluția“ pentru angajații care vor îngheța de frig în sucursale. Acestea au început să ofere pături lucrătorilor, după ce s-au raliat la politicile statului de a limita temperatura la 19 grade Celsius

Noi măsuri aberante luate de către unii europeni pentru a economisi energie. Băncile din Danemarca le dau angajaților pături pentru a face față frigului din birouri. Măsura este una care le dă fiori reci danezilor, asta în condițiile în care Europa este împărțită în două în ceea ce privește măsurile luate pentru a reduce consumul de energie.

Cel mai nou stat care s-ar putea să-și schimbe optica este Italia, unde alegerile au fost câștigate de către partidul Giorgiei Meloni, partid care se opune unor măsuri de acest fel.

Așadar, în Danemarca sunt mai multe instituții financiare care au început să ofere pături pentru ca angajații acestora să poată face față frigului din birouri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Politica statului limitează încălzirea în birourile din clădirile publice la un maxim de 19 grade Celsius. Guvernul încurajează și companiile private să procedeze în aceeași măsură, iar primele companii deja au gândit alternative la frig. Una dintre cele mai mari bănci din Danemarca, Arbejdernes Landsbank, a decis să trimită către cei 1800 de angajați pături pentru a nu îngheța în clădiri. O altă bancă mare din Danemarca, Spar Nord Bank care are 1600 de angajați oferă angajaților pături, dar și jachete și cămăși.

Pe fondul limitării consumului de gaze naturale, lemnele de foc au venit în prim plan. Statisticile din țară arată că prețul lemnelor de foc aproape s-a dublat pe măsură de cererea este tot mai mare, conform BZI.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Sugaii de la bancii ca de obicei pupa in fund politicienii. Totii din bancii intepati si cu paturi. Maine nu o sa mai aiba voie nici in budele de la banci ca sa nu polueze iubita planeta a celor de la great reset. Poimaine o sa isi tina si respiratia cand lucreaza. Asa e cand lucrezi undeva si primesti salar bani murdari furati de la necajiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE