joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEDana Budeanu spulberă propaganda neagră împotriva terapiilor hiperbare, după cazul Mîțu Stoian:...

Dana Budeanu spulberă propaganda neagră împotriva terapiilor hiperbare, după cazul Mîțu Stoian: Sunt o invenție fantastică, funcționează de zeci de ani. Eu am cameră hiperbară acasă și fac aproape zilnic

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, cunoscut formator de opinie în societate, a comentat acuzațiile ce au fost aruncate asupra Clinicii Nera, acolo unde s-a tratat Petrică Mîțu-Stoian înainte de a muri la Spitalul Județean Reșița.

O parte s-a grăbit să acuze tehnologia hiperbară (foto), folosită la clinică, pentru decesul artistului. Budeanu afirmă, în schimb, că ea folosește această tehnologie de ani de zile și este benefică pentru organism. De altfel, spunea ea, camera hiperbară se folosește de zeci de ani în întreaga lume pentru multe afecțiuni.

„Haideți să nu mai aruncăm cu cai verzi pe pereți. Probabil a fost un caz nefericit.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Camera hiperbară – studiați când vorbiți – este o invenție fenomenală. Și nu de acum, ci de zeci de ani. Studiați, citiți, inclusiv studii din Israel, că văd că ăsta e barometrul, unde scrie clar că terapia poate fi folosită în recuperarea post „boala lui Calache” (Covid) și în general este o terapie fenomenală.

Eu am o cameră hiperbarică de ani de zile, acasă. Fac aproape zilnic, nu moare nimeni, nu mai aberați. Bineînțeles, ele sunt calibrate, etc. Sunt excepționale, pentru „n” afecțiuni și pentru sănătatea trupului. Studiați.

Păi eu intru aproape zilnic, de ani de zile, în camera hiperbară. Și nu moare nimeni, dimpotrivă. Este o terapie fenomenală. Încetați cu aberațiile”, a spus Dana Budeanu în cadrul Verdictului politic.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Clinica Nera, primul centru de recuperare oncologică din România, reprezintă o încununare a 15 ani de eforturi a dr. Pavel Chirilă. Clinica Nera a fost inaugurată în octombrie 2020.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Budeanu este un cetatean ajuns la culmea disperarii. Exact ca marea majoritate a cetatenilor romani. Aici s-a ajuns. Reactia si limbajul pe care le vedeti aici sunt imaginea complet reala a unei mari majoritati a romanilor ajunsi la capatul puterilor. Nu ma intereseaza felul ei de a fi si nici limbajul folosit. Pe cat e de agresiva exprimarea pe atat de mult m-a miscat discursul ei. Cuvantul lui Dumnezeu din cate stiu eu te invata sa nu judeci. Ca sa citez o figura importanta a ortodoxiei: “Cine esti tu, ca sa judeci sluga altuia?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE