ACTUALITATEDana Budeanu spulberă propaganda neagră împotriva terapiilor hiperbare, după cazul Mîțu Stoian:...

Dana Budeanu spulberă propaganda neagră împotriva terapiilor hiperbare, după cazul Mîțu Stoian: Sunt o invenție fantastică, funcționează de zeci de ani. Eu am cameră hiperbară acasă și fac aproape zilnic

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, cunoscut formator de opinie în societate, a comentat acuzațiile ce au fost aruncate asupra Clinicii Nera, acolo unde s-a tratat Petrică Mîțu-Stoian înainte de a muri la Spitalul Județean Reșița.

O parte s-a grăbit să acuze tehnologia hiperbară (foto), folosită la clinică, pentru decesul artistului. Budeanu afirmă, în schimb, că ea folosește această tehnologie de ani de zile și este benefică pentru organism. De altfel, spunea ea, camera hiperbară se folosește de zeci de ani în întreaga lume pentru multe afecțiuni.

„Haideți să nu mai aruncăm cu cai verzi pe pereți. Probabil a fost un caz nefericit.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Camera hiperbară – studiați când vorbiți – este o invenție fenomenală. Și nu de acum, ci de zeci de ani. Studiați, citiți, inclusiv studii din Israel, că văd că ăsta e barometrul, unde scrie clar că terapia poate fi folosită în recuperarea post „boala lui Calache” (Covid) și în general este o terapie fenomenală.

Eu am o cameră hiperbarică de ani de zile, acasă. Fac aproape zilnic, nu moare nimeni, nu mai aberați. Bineînțeles, ele sunt calibrate, etc. Sunt excepționale, pentru „n” afecțiuni și pentru sănătatea trupului. Studiați.

Păi eu intru aproape zilnic, de ani de zile, în camera hiperbară. Și nu moare nimeni, dimpotrivă. Este o terapie fenomenală. Încetați cu aberațiile”, a spus Dana Budeanu în cadrul Verdictului politic.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Clinica Nera, primul centru de recuperare oncologică din România, reprezintă o încununare a 15 ani de eforturi a dr. Pavel Chirilă. Clinica Nera a fost inaugurată în octombrie 2020.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...