vineri, octombrie 4, 2024
ACTUALITATEDana Budeanu, despre eliminarea „coronițelor” de la școală: Nu coronița în sine...

Dana Budeanu, despre eliminarea „coronițelor” de la școală: Nu coronița în sine contează, important este că cei speciali, deștepți sau dedicați trebuie să se simtă jenați că îi jignesc pe cei leneși, delăsători sau mediocri

Dana Budeanu, una dintre cele mai urmărite personalități din mass-media românească, a intervenit în scandalul „coronițelor”. Mai precis, despre propunerea unei profesoare de a se renunța la premierea de la sfârșit de an, pe motiv că elevii care nu au luat premiu s-ar putea simți neplăcut.

În context, Dana Budeanu spune că acest scandal nu este despre coronițe în sine, ci despre sufocarea vârfurilor în mediocritate. Totul, parte a unui proces gândit de tabăra progresistă pentru a distruge învățământul din România.

„Scandalul „coronițelor” este doar o armă din raftul de muniție utilizată de progresiști pentru a introduce mediocritatea în educație. Nu coronița în sine contează, important este faptul ca cei speciali, deștepți sau dedicați trebuie să se simtă jenați că îi jignesc pe cei leneși, delăsători sau mediocri. Totul trebuie anonimizat pentru ca valoarea să nu mai fie reperată. Ascundem zecile de mii de copii superbi printre majoritățile de mediocri, pentru că la sfârșitul zilei să le explicăm că inteligența lor creează anxietate și depresie celorlalți. O mostră superbă de distopie progresistă, care face ca un reper normal validat în secole de civilizație să devină interzis”, a scris Dana Budeanu pe aplicația „Verdict”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din păcate și ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, a achiesat parțial la această idee. El a propus să nu se mai dea note la unele materii, pentru a se asigura „echitatea” între elevi.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Ce să se mai distrugă în educația de la noi? Ce a fost de distrus, s-a distrus. Acum doar se nivelează praful și pulberea rămasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE