miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEDan Tăpălagă îl consideră pe Florin Buhuceanu între „oamenii care inspiră România”....

Dan Tăpălagă îl consideră pe Florin Buhuceanu între „oamenii care inspiră România”. Activistul LGBT este considerat „Teologul relațiilor de același sex”

Jurnalistul Dan Tăpălagă, unul dintre favoriții ambasadei SUA de la București și autoproclamat „luptător împotriva corupției”, l-a desemnat pe homosexualul Florin Buhuceanu drept „unul dintre oamenii care inspiră România”.

Într-un articol de tip „laudatio” de pe siteul pe care-l patronează, G4 Media,  Dan Tăpălagă a spus despre Buhuceanu că „A fluierat în Biserică într-o perioadă în care relațiile homosexuale erau pedepsite cu închisoarea. Luptă pentru drepturile minorităților sexuale din anii 90”.

În materialul video care însoțește articolul, Tăpălagă acuză „Biserica Ortodoxă, partidele mari și partidele extremiste” că „susțin valorile conservatoare”, deși Grecia a legalizat căsătoriile între persoanele de același sex.

În prezentarea proiectului, Tăpălagă scrie că a ales oameni „care, prin acțiunilor lor, sunt sursă de inspirație. Într-o țară cu valorile răsturnate, este tot mai multă nevoie de repere, de borne fixe, de oameni care știu să găsescă singuri Nordul și să îl arate altora.

Cu toții au performat în domeniilor lor, au cariere de succes, dar au făcut ceva mai mult decât jobul care ar fi putut să le asigure o viață linișită. S-au implicat activ – și nu doar pe rețelele sociale – încercând să schimbe ceva în jurul lor”.

Nu este clar care este domeniul de activitate al lui Florin Buhuceanu și ce carieră de succes a avut profesional. Buhuceanu a fost, toată viața, activist plătit de organizații din afara României.

Buhuceanu a fost „căsătorit” de nu se știe câte ori, inclusiv „de probă” cu un spaniol.

În acest moment, are o relație cu un bărbat cu 20 de ani de mai tânăr.

În opinia lui Tăpălagă, acestea îl califică drept un „reper”.

Reamintim că, pe lângă disprețul arătat constant ortodoxiei, Dan Tăpălagă lucrează activ și pentru dispariția României într-o entitate numită „Statele Unite ale Europei”.

Într-un articol anterior, sibianul nutrea speranța că SUE va fi „ultima mea patrie”.

Dan Tăpălagă este unul dintre favoriții ambasadei SUA de la București și omul care câștigă – prin concurs de dosare(?) – fonduri ale Comisiei Europene cu care organizează „dezbateri” împotriva celor care critică actuala conducere a UE sau pur și simplu au alte valori decât ale sale.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Dan Tăpălagă l-a desemnat pe homosexualul Florin Buhuceanu drept unul dintre “oamenii” care inspiră România. Deci trebuie sa intelegem ca Dan Tapalaga si Florin Buhuceanu sunt oameni.

 2. Ce mai titulatura, demna de o sluga a sistemului, precum tapa-LABA – “teologul relatiilor de acelasi sex”.

  Buhuhuceanu a absolvit teologie ortodoxa si a facut lobby masiv in anii 90-2000, cu sprijin masiv de la ambasade si din exterior. A reusit dezincriminarea homoseuxalitatii in vremea lui Bombonelle, apoi a inceput “Marsul diversitatii” prin 2000 si ceva, adica marsul gay anual, care e sprijinit direct de Google, Accenture, multe ambasade si multe oengeuri, plus presa progresista. “Slujeste” la o “biserica” universala pro-homosexualitate, deci e si “preot”, dar si practician al treburilor facute prin dos.

  L-au mai si discriminat pe Viski, care a “revolutionat” lumea oengeurilor cu “trans”-ii, cu faptul ca exista multe “gender”-uri.

 3. Dan Tapalagă scria cică despre valori. Și-a găsit valoarea, un gay ageist care le-o trage tinerilor bazandu-se pe prestigiul varstei și pe banii pe care ii suge de la ONG-uri. Valoare, tată, nu glumă.

  Perverșii nu-s perverși destul dacă nu se apucă și de teologie să iși justifice sexul anal. Și Tapalagă e alt mercenar care trăiește din banii UE și viramente dubioase special

  acum pregătesc marea sodomizare religioasă, fantezia lor murdară e să ii aplaudăm și noi.

  not gonna happen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE