luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Dan Puric, maestrul Gheorghe Zamfir, soprana Tina Munteanu și rapperul...

VIDEO | Dan Puric, maestrul Gheorghe Zamfir, soprana Tina Munteanu și rapperul Ad-Litteram într-o colaborare muzicală

Tânărul artist Ad Litteram a lansat un nou videoclip. De data aceasta, pentru piesa „Ziduri”, Cristian Scânteie Ionescu are alături de el câteva nume mari: maestrul Gheorghe Zamfir, actorul și regizorul Dan Puric și soprana Tina Munteanu, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

„Acest videoclip, unic in Romania, prin reprezentatia de pantomima a Maestrului Dan Puric, transmite aceleași ganduri, chiar dacă artistii apartin unor generatii diferite. Fiecare artist se exprima in modul sau unic prin: pantomima/actorie, opera, hip-hop și naiul recunoscut international, iar rezultatul este unul de exceptie.
Proiectul “Ziduri” a demarat in urma cu aproximativ 1an. Initial s-a filmat pantomima, pe una dintre stazile Centrului Vechi din Capitala. Ulterior artistul Cristian Scanteie Ionescu (Ad Litteram) a avut sarcina dificila de a suprapune perfect, pe timpi și pe reprezentatie, un negativ. Ulterior a trebuit sa-și puna ideile in metafore si sa metrizeze rimele astfel încât sa se îmbine perfect cu restul elementelor ce aveau sa scoata la lumina piesa “Ziduri”. Aceasta poate fi vizionata pe YouTube pe canalul Ad Litteram”, sună comunicatul.

Ad Litteram este cunoscut pentru piesele sale cu puternic mesaj social. El a mai colaborat cu Dan Puric și Paula Seling.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Foarte reușit! Cu impact emoțional! Dacă s-ar schimba lumea în funcție de sufletele sensibile ale artiștilor, bine ar fi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate