ACTUALITATE Dan Puric ironizează restricțiile: O să ciocnesc singur oul de Paști. Sau...

Dan Puric ironizează restricțiile: O să ciocnesc singur oul de Paști. Sau o să-l vaccinez

Maestrul Dan Puric a ironizat măsurile pe care autoritățile le-au recomandat românilor cu ocazia Sărbătorilor de sfârșit de an 2020. El a spus că-și va tatua o mască pe față, ca să nu mai fie nevoit s-o dea jos și a adăugat, în glumă, că s-ar putea să-și vaccineze oul de Paști.

„Am înțeles că trebuie să purtăm masca până în 2023. Eu vreau să-mi operație estetică, să mi-o pun pe gură direct.

Problema e de Paști, nu știu ce-o să fac.O să ciocnesc oul singur. O să zic „Hristos a Înviat” și mi-e frică să nu răspundă SRI-ul, CIA-ul sau KGB-ul „Adevărat a Înviat”.

Să vedem ce indicații mai primim. Sau, o să-mi vaccinez oul, cretinismul a devenit atât de tare, că s-a creat o fobie din asta, o fabrică de imbecilizare absolută”, a spus Dan Puric la emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena 3.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite