ACTUALITATEDan Puric ironizează restricțiile: O să ciocnesc singur oul de Paști. Sau...

Dan Puric ironizează restricțiile: O să ciocnesc singur oul de Paști. Sau o să-l vaccinez

Maestrul Dan Puric a ironizat măsurile pe care autoritățile le-au recomandat românilor cu ocazia Sărbătorilor de sfârșit de an 2020. El a spus că-și va tatua o mască pe față, ca să nu mai fie nevoit s-o dea jos și a adăugat, în glumă, că s-ar putea să-și vaccineze oul de Paști.

„Am înțeles că trebuie să purtăm masca până în 2023. Eu vreau să-mi operație estetică, să mi-o pun pe gură direct.

Problema e de Paști, nu știu ce-o să fac.O să ciocnesc oul singur. O să zic „Hristos a Înviat” și mi-e frică să nu răspundă SRI-ul, CIA-ul sau KGB-ul „Adevărat a Înviat”.

Să vedem ce indicații mai primim. Sau, o să-mi vaccinez oul, cretinismul a devenit atât de tare, că s-a creat o fobie din asta, o fabrică de imbecilizare absolută”, a spus Dan Puric la emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena 3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...