ACTUALITATEDan Puric: În România, mulți se vaccinează să ajungă în Grecia, dar...

Dan Puric: În România, mulți se vaccinează să ajungă în Grecia, dar Doamne ferește să n-ajungă în altă parte! Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după Vaccin

Actorul și scriitorul Dan Puric afirmă că vaccinurile anti-Covid au fost produse „pe-repede-înainte”, deși unui vaccin îi trebuie ani de zile de verificare clinică.

„Medicii și virusologii au fost prinși cu garda jos, dar lumea vrea să iasă din acest coșmar și atunci s-au produs în viteză aceste vaccinuri. Unii au acuzat că sunt făcute pe-repede-înainte, când unui vaccin îi trebuie 10-15 ani de verificare clinică. Numai că s-a spus „Domnule, tehnologia s-a schimbat, avem tehnologie modernă de ultimul tip”, e ca și cum ai zice „Domnule, o femeie naște în nouă luni, acum va naște în două săptămâni”, plus că au apărut alte lucruri care- dacă stai de vorbă cu un virusolog sau medic- nu mai sunt vaccinuri, e o altă paradigmă, e tratament genetic. Și atunci, bietul român ce să facă? Să învețe brusc de acid dezoxiribonucleic (ADN, n.n.)?”, a spus Dan Puric într-un interviu acordat jurnalistului Traian Horia.

Scriitorul spune că se teme pentru siguranța celor vaccinați.

„Dacă te îmbolnăvești de COVID, ai imunitate câteva luni? Dar de la vaccin ni s-a spus că imunitatea e asigurată 99%, apoi 90, apoi 70, apoi 60, apoi 50. E clar că experiența se face pe oameni. Acum sunt cozi infernale în România, mulți se vaccinează să ajungă în Grecia, dar Doamne ferește să n-ajungă în altă parte! Nu poți să-i acuzi pe oameni, unul e înspăimântat, altul are comorbidități. Dar este tragic să vezi cât de repede își dă omul sănătatea pe libertate… și aia de doi bani! Ceea ce este groaznic, dacă ai observat, este faptul că a devenit ilegal să ai suspiciuni asupra unui tratament. Că nu e voie să existe o confruntare științifică deschisă”, a continuat artistul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dan Puric spune că dacă fiul sau soția cuiva are de suferit din cauza efectelor adverse ale vaccinării, atunci devine o tragedie. El mai afirmă că s-ar putea să devină ilegal să fii nevaccinat.

„O logică stupidă și iresponsabilă poate afirma că dacă la o sută de mii de cazuri sunt cinci cazuri cu probleme, beneficiul este mai mare decât paguba. Numai că dacă „problema” este fiul sau soția ta, atunci ea devine o tragedie pentru care nimeni n-are obligativitatea să răspundă. Și de aceea o să devină ilegal să fii nevaccinat, o să ne ascundem prin canale, o să ne împărțim societate, Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după Vaccin”, a adăugat el.

Interviul integral poate fi citit pe blogul lui Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Această psihoză colectivă a turmei progresiste care merge la vaccinare de masă pe șeptel va rămâne for ever and ever o mărturie tristă despre credulitatea și superstițioșenia imbecilă a celor căzuți din credința metafizică autentică.

    Când faci din știință un idol ideologic și îți donez corpul pentru experimente medicale înseamnă că ti-ai făcut o religie lumească și te sacrifici pentru un bine colectiv iluzoriu.

    Vaccinarea cu seruri bazate pe terapie genetică și autorizate in grabă, provizoriu, nici măcar nu iti oferă imunizare cum mint jurnaliștii, deoarece oricum iei și dai virusul. O credulitate de masă.

    Raoult Didier scrie că vaccinul nu este o „baghetă magică” așa cum crede turma proastă care se fotografiază cu înțepătura. Vaccinul poate ajuta eventual bătrâni foarte vulnerabili insă NU ȘTIM cu ce preț, cu ce costuri vine generarea masivă de anticorpi iar vaccinarea tinerilor și sănătoșilor care nu-s in categorie de risc, spune Raould Didier este o prostie antologică!!!

    Rezistați la presiuni, spuneți adevărul tuturor să avem conștiința impăcată că nu am autorizat experimente de masă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...