ACTUALITATEDan Puric despre măsurile impuse în școli: Primitive, aberante, mutilante/ Acum se...

Dan Puric despre măsurile impuse în școli: Primitive, aberante, mutilante/ Acum se dau bani pentru Untold, Neversea, abatoare muzicale. Într-o situație specială, ce primează? Să facem hemoragii financiare pentru asemenea prostituții?

Actorul și regizorul Dan Puric spune că România nu mai este un stat, ci cel mult o regiune, iar acum, cu ocazia pandemiei, cetățenii au cedat și libertatea.

„Această pandemie nu distruge nu numai imunitatea biologică, ci şi imunitatea politică, economică, socială şi cea mai importantă, cea sufletească. Pe acest fond se creează panică şi se creează, cea ce din punct de vedere medical se numește receptivitate morbidă. Noi nu mai suntem un stat, ci o regiune, nici măcar o colonie. Acum cedăm libertatea noastră, dată de la Dumnezeu”, a spus Dan Puric, la Antena 3.

Puric, care tocmai și-a lansat noua carte „Omul liber”, a întrebat care sunt prioritățile statului, de vreme ce în aceste vremuri grele se finanțează festivaluri muzicale.

„Acum se dau bani pentru Untold, Neversea, abatoarele muzicale. Bani pentru așa ceva există. Stați puțin: suntem într-o situație specială, ce primează? Să facem hemoragii financiare pentru asemenea prostituții?”, a întrebat el, cu referire la anunțul Ralucăi Turcan, privind finanțarea festivalurilor precum Untold.

Puric a spus că măsurile sanitare luate în școli pentru elevi sunt „aberante”.

„Schilodirea în învățământ care are loc sub spectrul științei, măsurile traumatizante care au fost luate, primitive, aberante, mutilante, ele sunt legitime din punct de vedere sanitar, pentru că altele nu mai au”, a declarat el.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate