News ȘTIRI Dan Puric despre măsurile impuse în școli: Primitive, aberante, mutilante/ Acum se...

Dan Puric despre măsurile impuse în școli: Primitive, aberante, mutilante/ Acum se dau bani pentru Untold, Neversea, abatoare muzicale. Într-o situație specială, ce primează? Să facem hemoragii financiare pentru asemenea prostituții?

Actorul și regizorul Dan Puric spune că România nu mai este un stat, ci cel mult o regiune, iar acum, cu ocazia pandemiei, cetățenii au cedat și libertatea.

„Această pandemie nu distruge nu numai imunitatea biologică, ci şi imunitatea politică, economică, socială şi cea mai importantă, cea sufletească. Pe acest fond se creează panică şi se creează, cea ce din punct de vedere medical se numește receptivitate morbidă. Noi nu mai suntem un stat, ci o regiune, nici măcar o colonie. Acum cedăm libertatea noastră, dată de la Dumnezeu”, a spus Dan Puric, la Antena 3.

Puric, care tocmai și-a lansat noua carte „Omul liber”, a întrebat care sunt prioritățile statului, de vreme ce în aceste vremuri grele se finanțează festivaluri muzicale.

„Acum se dau bani pentru Untold, Neversea, abatoarele muzicale. Bani pentru așa ceva există. Stați puțin: suntem într-o situație specială, ce primează? Să facem hemoragii financiare pentru asemenea prostituții?”, a întrebat el, cu referire la anunțul Ralucăi Turcan, privind finanțarea festivalurilor precum Untold.

Puric a spus că măsurile sanitare luate în școli pentru elevi sunt „aberante”.

„Schilodirea în învățământ care are loc sub spectrul științei, măsurile traumatizante care au fost luate, primitive, aberante, mutilante, ele sunt legitime din punct de vedere sanitar, pentru că altele nu mai au”, a declarat el.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate