ACTUALITATEVIDEO | Dan Dungaciu: Suntem în pericolul unei disoluții, pe care mă...

VIDEO | Dan Dungaciu: Suntem în pericolul unei disoluții, pe care mă tem că nu o putem pune pe seama Rusiei. Nu mi-e clar dacă mai e nevoie de trădare la atâta incompetență, inclusiv, în ceea ce privește viziunea de politică externă

Profesorul Dan Dungaciu, director la Institutul de Știinţe Politice și Relaţii Internaţionale al Academiei Române, a spus că România se află în pericolul unei disoluții, care nu poate fi pusă pe seama Rusiei.

„În raport cu alte state, România este „Russia proof”(rezistentă la Rusia-n.r.), cum se zice. Influența federației Ruse la nivel de decizie în România nu este în niciun caz determinantă sau nici măcar cu influență semnificativă. Nu suntem în acel pericol.

Suntem în pericolul unei disoluții care n-are de-a face cu Federația Rusă, mă tem că nu putem pune vina pe Rusia, din acest punct de vedere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Între incompetență și trădare e greu să faci o deosebire. Ambele au același efect asupra societății românești, dar e greu să le deosebești. Nu mi-e clar dacă e incompetență sau trădare, nu mi-e clar dacă mai e nevoie de trădare la atâta incompetență, inclusiv, în ceea ce privește viziunea de politică externă”, a spus profesorul Dan Dungaciu la podcastul lui Mihai Neamțu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

    • nu catu e vinovat de tradare ci cei care l-au pus acolo. Si poate nici macar ei in totalitate, e un intreg lant al tradarii, pornind de la fiecare dintre noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate