ACTUALITATEDan Barna a intrat în rândul părinților: liderul USR are un băiat....

Dan Barna a intrat în rândul părinților: liderul USR are un băiat. Cu această ocazie, Dan Barna a arătat că nu crede în teoria gender promovată de propriul partid

Liderul USR, Dan Barna, a făcut pasul cel mare și a devenit tătic. Soția sa, Olga Totolici, a adus pe lume un băiețel, chiar pe 10 august.

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris Dan Barna.

Cu această ocazie, Barna i-a corectat pe cei care spuneau că bebelușul său este fetiță, atenționându-i că este băiat.

Faptul că Barna a ținut să corecteze pe cei care au presupus că este fată demonstrează, încă o dată, că teoria genului promovată de liderii USRPLUS este doar de fațadă.

Dacă ar fi crezut cu-adevărat în raportul Matic pe care l-a votat, liderul USR ar fi răspuns că pruncul său poate fi „orice”.

La mulți ani fiului lui Dan Barna!

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

4 COMENTARII

  1. Cum s-o fi descurcat barna sa faca un copil fara un pic de educatie sexuala de calitate ? E descurcareata/ descurcaret barna asta.

  2. Aloooo, domnu’ barna, nu mai folositi cuvinte „traditionaliste”, „extremiste”, cum ar fi „binecuvantare” si altele asemenea, ca se supara partenerul… de coalitie, tovarasul ciolos, si va trimite la curs de „reciclare” a cadrelor de partid (e-hee, ce vremuri frumoase erau atunci, nu-i asa tovarasu’ barna?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...