vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEDaea, după ce larva gândacului de bălegar a devenit comestibilă în UE:...

Daea, după ce larva gândacului de bălegar a devenit comestibilă în UE: Lăsați insectele în insectar! Nu le puneți în mâncare, nu le puneți în farfurie, pentru că noi știm ce producem și știm ce mâncăm

Săptămâna trecută, Comisia Europeană a aprobat un nou aliment pentru cetățenii europeni, larva gândacului de bălegar.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, i-a îndemnat pe românii să nu consume așa-zisul nou aliment introdus de Comisia Europeană, deoarece „aprobare nu înseamnă și mâncare”

„Lăsați-le în aprobări, dar nu le puneți în mâncare, nu le puneți în farfurie, pentru că noi știm ce producem, noi știm ce mâncăm, noi știm ce ne folosește nouă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din acest punct de vedere eu nu îmi fac nicio grijă, aprobare nu înseamnă și mâncare, pentru că noi știm să producem în România și avem har Domnului unde, cu cine și ce să facem (…). Lăsați insectele în insectar”, a spus ministrul Petre Daea, conform Agerpres.

Larva gândacului de bălegar este a patra insectă aprobată în Uniunea Europeană, celelalte insecte permise fiind viermele de făină (Tenebrio molitor), lăcusta migratoare (Locusta migratoria) și greierul domestic (Acheta domesticus).

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE