vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEComentariul lui George Simion la anunțul lui Dacian Cioloș privind preluarea Guvernului:...

Comentariul lui George Simion la anunțul lui Dacian Cioloș privind preluarea Guvernului: Dar cine crezi că te votează? Reacția liderului AUR a strâns mai multe like-uri decât comentariul liderului USR

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș drept candidat pentru a prelua conducerea Guvernului României.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook, liderul USR a spus că este „o onoare și o responsabilitate” , afirmând că obiectivul său este „să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice”.

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern.
Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.
Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.
Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”, a scris Cioloș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderul AUR, George Simion, a comentat la postare astfel: „Dar cine crezi că te votează? :))”.

Replica lui Dacian Cioloș a venit imediat: „Toți cei care nu sunt iresponsabili”. Interesant este că deși dialogul a avut loc pe pagina lui Cioloș, comentariul liderului AUR a strâns până la această oră peste 9.000 de reacții, dintre care 6.400 de like-uri. În timp ce replica lui Cioloș a strâns doar 897 de reacții, dintre care aproximativ 640 de like-uri. Cu 90% mai puțin decât deputatul AUR.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. somnul ratiunii naste monstri. au murit romanii in 1989 pe strazi pentru ca cea mai crancena dictatura globala sa revina in forta dupa 31 de ani numai. intotdeauna am spus: “comunismul” – care este o utopie imposibil de practicat omenire, omul fiind individualist si liber prin programare genetica, de aceea trebuie sa ne modifice pentru a ne transforma in sclavi perfecti – a fost un experiment zionist reusit. au distrus “micul” experiment prin “eliberarea” tarilor, pentru reconstruirea unui gulag mondial. la asta lucreaza in fapt la mai mujlte capete de peste 200 de ani! ganditi-va: ei ne otravesc din aer o data la 6 luni cu acordul tradatorilor care capuseaza Romania. asta nu este virus. este otrava pulverizata din stratosfera. asta nu s-ar putea face decat asupra tarilor in curs de ocupare, cum sunt tarile “europene”. atat timp cat nu acceptam dictatura si controlul prin spalarea creierilor – vaxx – ne vor otravi pana cand ne vor extermina pe toti. chiar daca acceptam sau nu controlul scopul oricum este UNUL SINGUR: EXTERMINAREA A 7 MILIARDE DIN OMENIRE. EI NU POT INFAPTUI NOUA ORANDUIRE GLOBALA SI CONTROLUL ABSOLUT – DIGITIZARE SI TRANSHUMANTA – CU 8 MILIARDE DE OAMENI. NU AU CUM. NU ACCEPTATI! NU ACHIESATI! BOICOTATI!

  2. Dimpotriva… il voteaza DOAR cei iresponsabili…asta ar mai lipsi, sa ne trezim cu neomarxistii la guvern cu prim-ministru cu tot, cu cei care urasc visceral poporul roman…ne-am intoarce in perioada neagra de teroare stalinista a anilor “50-“60…fereasca Dumnezeu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE