ACTUALITATEDacian Cioloș, noul președinte al USRPLUS

Dacian Cioloș, noul președinte al USRPLUS

Dacian Cioloș este noul președinte al USR PLUS, după al doilea tur de scurtin intern. El l-a învins pe Dan Barna, fostul președinte.

În urma celui de-al doilea tur de scrutin, Dacian Cioloș a obținut 50,9% din voturi, iar Dan Barna 49,1%. Cioloș se impusese și în primul tur al alegerilor interne.

Noul președinte al formațiunii, Dacian Cioloș, le-a mulțumit celor care au votat.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din partid care au votat în număr foarte mare. Cred că am dovedit că putem avea maturitate și înțelepciune să ducem la bun sfârșit un proces deschis. Mi se pare că participarea este importantă, pentru că arată că cei care s-au înscris în USR sau în PLUS cred în acest proiect al fuziunii și îl validează prin participare masivă la vot”, a spus Dacian Cioloș, noul președinte al USR PLUS, după câștigarea alegerilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

El spune că numărul mare de membri care au votat arată prin rezultat că nu există falii și că toți pot lucra împreună.

„Îi mulțumesc lui Dan Barna, pentru că a crezut în acest proiect. Îl asigur și îi asigur pe toți colegii că vom lucra împreună. Avem nevoie de experiența tuturor celor care au asumat responsabilități în partid și în stat. Vom găsi modalități să lucrăm împreună. Eu asta îmi doresc”, a spus Cioloș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

La rândul său, Dan Barna a declarat că nu este fericit cu acest rezultat.

„Știu că există multă dezamăgire și supărare în echipa celor care m-au susținut, știu că e mult entuziasm și bucurie în echipa colegilor care l-au susținut pe Dacian Cioloș. Până la urmă, despre asta este vorba într-o competiție firească și importantă, cum este cea din USR PLUS. De luni rămânem același partid solid, același partid solidar, același partid vertical, care a adus în România reformă”, a spus Dan Barna.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

El spune că încheie mandatul cu satisfacții majore, că a crescut formațiunea pe care a condus-o.

„Deși avem acest rezultat, care nu mă bucură în mod particular, continui să-i mulțumesc lui Dacian Cioloș că fuziunea USR PLUS a fost decizia corectă pentru a avea un al treilea partid puternic. Am încredere că acest partid va da președintele României în 2024. Râmân alături în acest proiect”, adaugă Barna.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. UN JEG SECURIST SCLAV AL SERVICIILOR DE SPIONAJ NU ARE CE CAUTA IN ROMANIA! CA SI REGINA SOBOLANILOR! CA SI FRITZ LABA TRISTA GAY! TREZITI-VA ODATA FRATILOR !! ESTE SPIONAJ PE FATA ?? CHIAR NU MAI EXISTA ORGANE STATALE CARE SA II SCOATA PE TUSA SI SA-I EXPULZEZE PE ACESTI GROTESTI VIERMI ?

  2. Se pare ca aripa progresita a cistigat de acum in colo asa va fii perceput de toti.
    Su cind te gindesti ca USR era perceput ca un partid de dreapta conservator dupa alianta a ajuns direct progresist, Interesnat cum sa schimbat complet dar totusi continua sa spuna ca sint de dreapta ,acum nici asta nu mai pot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...