ACTUALITATEDacian Cioloș a cerut participarea nevaccinaților la congresul USRPLUS. Colegii de partid...

Dacian Cioloș a cerut participarea nevaccinaților la congresul USRPLUS. Colegii de partid îl suspectează că nu ar fi vaccinist convins

Dacian Cioloș, liderul PLUS, a cerut ca la congresul de fuziune USR PLUS să poată participa și delegați nevaccinați, susțin surse din partid pentru ziare.com. Europarlamentarul a invocat faptul că interzicerea nevaccinați ar fi discriminatorie. Propunerea lui Cioloș a fost respinsă de conducerea USR PLUS. Congresul partidului e programat pe 2 Octombrie.

Cioloș este suspectat că nu ar susține vaccinarea, „din toată inima”, precum omologul său Dan Barna. Printre motive, ar fi acelea că el a declarat în primăvără că nu are nevoie de vaccinare, pentru că a dobândit imunitate naturală la virus, după ce s-a infectat.

Ulterior, a revenit asupra declarației, spunând că s-a vaccinat, dar nu a făcut public momentul, ceea ce l-a făcut „suspect” în ochii colegilor de partid.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

De altfel, liderii USR au criticat în interiorul partidului faptul că Dacian Cioloș nu susține campania de vaccinare, spre deosebire de Dan Barna. „Cioloș e privit în USR PLUS ca antivaxer”, susțin sursele citate.

La mijlocul lunii mai, Valerie Cioloș, soția liderului USR PLUS, s-a plâns pe Facebook că este discriminată din cauză că nu s-a vaccinat și trebuie să stea în carantină, la întoarcerea din Franța, țară aflată la acea vreme pe lista roșie. Valerie Cioloș, care a avut COVID-19 la începutul anului, considera că are suficienți anticorpi încât să nu transmită virusul. „Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină”, a scris aceasta.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Fostul lider PLUSR a fost arestat pentru activitate contrarevoluționară subversivă, el îndrăznind să devieze de la linia partidului făcând astfel jocul elementelor dușmănoase ale vechii orânduiri pre-vaccinale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...