ACTUALITATEDacia lansează noul model de familie cu 7 locuri care se va...

Dacia lansează noul model de familie cu 7 locuri care se va numi „Jogger” pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la München

Dacia lansează un nou model de mașină: „Dacia Jogger”. Aceasta va fi disponibilă în două configurații, cu 5 sau 7 locuri. Lansarea online va avea loc în data de 3 septembrie, în schimb lansarea oficială va fi pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la München, potrivit Ziarul Financiar.

La lansarea din 6 septembrie va fi prezent și Denis Le Vot, Director General Dacia.

Din cele aflate până acum, Dacia Jogger s-ar asemăna cu vechiul model Dacia ce avea configurația opțională cu 7 locuri: Logan MCV.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Din luna august poate fi comandat în rețeaua de agenți autorizați Dacia și Noul Duster. Prețurile variază între 14.100 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential TCe 90 și 21.350 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige 4×4 TCe 150. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie a anului curent.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT