ACTUALITATECurs online „Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?”. Invitați:...

Curs online „Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?”. Invitați: Cătălin Raiu, pr. Ionuț Mavrichi și Cătălin Sturza

Asociația pentru Promovarea Libertății Religioase FoRB România organizează în zilele 18-21 ianuarie 2020 cursul interactiv „Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?”.

Cursul începe luni, 18 ianuarie, și are loc în intervalul orar 18:30-21:00, cu o „Prezentare critică a cronologiei și impactului deciziilor asupra restricționării vieții religioase în România”. Lector va fi dr. Cătălin Raiu, expert libertate religioasă OSCE.

În a doua zi a cursului, marți, 19 ianuarie, tot între orele 18:30-21:00, se va discuta despre „Impactul cifrelor asupra Bisericii: religiozitate, apartenență, fonduri, procente”. Lector va fi dr. Ionuț Mavrichi, Facultatea de Teologie Ortodoxă, UB.

Miercuri, 20 ianuarie, a treia zi a cursului, în același interval orar, 18:30-21:00, are loc discuția despre „Biserica și fake news”. Lector: Dr. Cătălin Sturza, editorialist Adevărul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ultima zi a cursului, joi, 21 ianuarie, între orele 18:30-21:00, se va răspunde la întrebările „Ce facem pentru a ne proteja libertatea religioasă? Cum ne afectează deciziile autorităților?”. Lectori vor fi dr. Cătălin Raiu, expert libertate religioasă OSCE și Radu Zidaru, avocat.

Toate cursurile vor conține o sesiunea de întrebări și răspunsuri.

Conținutul cursului este protejat de drepturi de autor. Nu este permisă înregistrarea. Participarea se va face prin accesarea unui link de Google Meet primit la adresa de mail indicată. Nu este necesară instalarea vreunui platforme, ci simpla accesare a link-ului primit.

Taxa de participare este de 330 lei. Confirmarea se face prin atașarea ordinului de plată (print screen) în emailul trimis pentru solicitarea participării. Plata se poate efectua în contul RO87BTRLRONCRT0407769601 menționând „curs FoRB”.

Întrebările participanților pot fi trimise pe mail, anterior sesiunilor sau formulate în chat-ul disponibil în aplicație în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Fiecare cursant va primi o diplomă de participare din partea FoRB Romania la adresa poștală indicată sau scanată pe mail.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate