ACTUALITATECurs online „Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?”. Invitați:...

Curs online „Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?”. Invitați: Cătălin Raiu, pr. Ionuț Mavrichi și Cătălin Sturza

Asociația pentru Promovarea Libertății Religioase FoRB România organizează în zilele 18-21 ianuarie 2020 cursul interactiv „Biserica în pandemie. Cum ne afectează viața restricțiile sanitare?”.

Cursul începe luni, 18 ianuarie, și are loc în intervalul orar 18:30-21:00, cu o „Prezentare critică a cronologiei și impactului deciziilor asupra restricționării vieții religioase în România”. Lector va fi dr. Cătălin Raiu, expert libertate religioasă OSCE.

În a doua zi a cursului, marți, 19 ianuarie, tot între orele 18:30-21:00, se va discuta despre „Impactul cifrelor asupra Bisericii: religiozitate, apartenență, fonduri, procente”. Lector va fi dr. Ionuț Mavrichi, Facultatea de Teologie Ortodoxă, UB.

Miercuri, 20 ianuarie, a treia zi a cursului, în același interval orar, 18:30-21:00, are loc discuția despre „Biserica și fake news”. Lector: Dr. Cătălin Sturza, editorialist Adevărul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În ultima zi a cursului, joi, 21 ianuarie, între orele 18:30-21:00, se va răspunde la întrebările „Ce facem pentru a ne proteja libertatea religioasă? Cum ne afectează deciziile autorităților?”. Lectori vor fi dr. Cătălin Raiu, expert libertate religioasă OSCE și Radu Zidaru, avocat.

Toate cursurile vor conține o sesiunea de întrebări și răspunsuri.

Conținutul cursului este protejat de drepturi de autor. Nu este permisă înregistrarea. Participarea se va face prin accesarea unui link de Google Meet primit la adresa de mail indicată. Nu este necesară instalarea vreunui platforme, ci simpla accesare a link-ului primit.

Taxa de participare este de 330 lei. Confirmarea se face prin atașarea ordinului de plată (print screen) în emailul trimis pentru solicitarea participării. Plata se poate efectua în contul RO87BTRLRONCRT0407769601 menționând „curs FoRB”.

Întrebările participanților pot fi trimise pe mail, anterior sesiunilor sau formulate în chat-ul disponibil în aplicație în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Fiecare cursant va primi o diplomă de participare din partea FoRB Romania la adresa poștală indicată sau scanată pe mail.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...