miercuri, decembrie 6, 2023
ACTUALITATECupa Mondială Qatar 2022 | Anglia va îngenunchea înainte de primul meci...

Cupa Mondială Qatar 2022 | Anglia va îngenunchea înainte de primul meci în semn „inclusivitate”

ACTUALIZARE 13:43 În urma anunțului organizatorilor, conform căruia jucătorii care vor purta o astfel de banderolă vor primi cartonașul galben, englezii au renunțat la idee.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fotbaliștii naționalei Angliei vor îngenunchea înainte de primul meci pe care-l vor desfășura la Cupa Mondială din Qatar, a anunțat antrenorul Gareth Southgate, citat de Eurosport.

Englezii vor sta în genunchi înaintea meciului cu Iran, iar căpitanul Harry Kane va purta o banderolă în culorile LGBT. Motivul? Pentru a promova „inclusivitatea”. Antrenorul Southgate a explicat că decizia este una a echipei, jucătorii considerând că este momentul.

„Am discutat despre îngenunchere. Simțim că ar trebui (s-o facem). Este ceea ce ne reprezintă ca echipă și am făcut pentru o lungă perioadă de timp. Desigur, înțelegem că în Premier League, cluburile au decis s-o facă doar la anumite meciuri, la marile ocazii, dar noi simțim că asta e cea mai mare. Credem că a merge în jurul lumii să arătăm că inclusivitatea este importantă reprezintă o declarație puternică”, a menționat tehnicianul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor

Reamintim că în Qatar, homosexualitatea este ilegală, exact cum era și atunci când i s-a acordat organizarea acestei țări. Anglia a fost una dintre cele mai woke naționale și la Campionatul European din 2021, atunci când a îngenuncheat la toate meciurile.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate