ACTUALITATE Cum va fi vremea săptămâna 26 octombrie – 01 noiembrie 2020? Primăvară...

Cum va fi vremea săptămâna 26 octombrie – 01 noiembrie 2020? Primăvară de luni până vineri, parfum de iarnă în weekend!

Pe tot parcursul săptămânii vorbim de o vreme caldă, cu temperaturi mai degrabă primăvăratice. Weekendul, în schimb, vine cu temperaturi în scădere, precipitații mai multe iar la munte va ninge. Cantitățile totale de precipitații așteptate pentru această săptămână vor ajunge la 10 – 20 l/mp în mare parte din țară iar prin nordul Munteniei, prin Transilvania, Moldova, zonele montane și Maramureș chiar spre valori de 25 – 30 l/mp.
Se va depune și strat de zăpadă prin zona Meridionalilor (2 – 4 cm) iar prin nordul extrem al Orientalilor chiar spre 10 cm.

Luni 26 octombrie

Ultima săptămână din octombrie începe cu temperaturi plăcute la nivelul întregii țări, maximele urmând să atingă valori de 16 – 16 grade, iar prin Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea putem urca spre 18 grade.

Ploile vor fi prezente în Muntenia, sudul Moldovei, Dobrogea, dar și prin zonele montane și Transilvania, cantitățile așteptate urmând să fie în jurul a 15 – 20 l/mp.

Marți, 27 octombrie

Și ziua de marți rămâne caldă, cu valori de temperatură cuprinse între 16 – 18 grade în cea mai mare parte a țării, iar prin Banat, Crișana, sudul extrem al Olteniei și Munteniei se vor atinge chiar și 20 de grade.

Ploi vor fi doar prin zona Moldovei, dar vorbim de cantități care nu vor trece de un 3 – 5 l/mp.

Continuarea, aici

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate