vineri, mai 24, 2024
OPINIICum a ajuns o gașcă de politruci, cu 8% la alegeri, să...

Cum a ajuns o gașcă de politruci, cu 8% la alegeri, să dirijeze România

Cât de importantă este prezența la vot și cât de multă/puțină legitimitate are, de fapt, PNL, principalul partid se guvernare.

Potrivit celui mai recent sondaj Avangarde, din august 2021, 21% dintre respondenți ar pune ștampila pe național-liberali, dacă duminică ar fi alegeri parlamentare.

La alegerile din decembrie 2020, cu cea mai slabă prezență din istorie, 33%, PNL a obținut 25%, adică puțin peste 1,5 milioane de voturi, din totalul de peste 18 milioane de cetățeni cu drept de vot.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

👉🏻 Astfel, la nivel întregii populații cu drept de vot, PNL a obținut puțin peste 8%, la parlamentarele din decembrie 2020.

👉🏻 Câți membri are PNL? In 2018 avea peste 250.000. La fiecare membru de partid, dacă adăugăm încă 2-3 membri de familie sau prieteni, ajungem la 750.000-1.000.000 de voturi.

👏🏻 Ei se aleg între ei. De asta spiritul civic, cultura politică și istoria sunt descurajate în rândul populației, iar guvernele comuniste și postcomuniste ale României au fost și sunt adepte ale fenomenului fake news.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Sau poate tocmai suprasaturarea cu cultură politică a generat cea mai slabă prezență la vot din istorie. Poate omul e sătul de telenovela politică, de ideea că trebuie să se implice, să aleagă și să se mulțumească cu răul mai mic, ca la urmă tot să fie dezamăgit. Politica ideală nu tinde tocmai spre cât mai puțină politică, ca lucrurile să fie în mâini sigure și să meargă aproape de la sine, iar omul să-și poată vedea de-ale lui?
    Dincolo de amăgirea că participi, la ce bun să ajungi să stai cu ochii pe MAI să nu-și bată joc de buletine, de exemplu?

  2. simplu: prin nepasarea rumanilor care accepta de un an sa le fie eradicate drepturile fundamentale sub tot felul de pretexte aberante ca si mintea lor cea de pe urma noastra: am copii, nu am bani, imi pierd locul de munca, am datorii la banci etc. gandindu-ma cum au murit romanii impuscati in plina strada in decembrie 1989 crezand in LIBERTATE imi este foarte cred sa-i numesc pe multi dintre conationalii mei romani. vai de noi cu asa “eroi”…. bunicii nostri au luptat in razboaie, si-au lasat familiile vai de ele, ca sa apere Romania si pe noi, iar astia respira in punga, se otravesc sa nu-si piarda “locul de munca” si pentru ca “au copii” si “datorii”? avem ce meritam, nu? cine a realizat planul de distrugere a lumii, ne urmareste pe fiecare in parte de zeci de ani….ne-a studiat perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE