joi, mai 23, 2024
OPINIICu ochii la Biden, să nu scăpăm din vedere ce se mai...

Cu ochii la Biden, să nu scăpăm din vedere ce se mai petrece un pic mai la nord, în Canada

1. Primul ministru Justin Trudeau, mare admirator al RP Chineze, a aprobat unei delegații a Armatei Populare de Eliberare efectuarea de exerciții militare comune, pe teritoriul Canadei, în condiții de frig extrem, în iarna lui 2019.

De ce ar avea China nevoie să-și antreneze soldații în astfel de condiții? Păi China are graniță comună pe versantul Hymalaya cu marele rival asiatic, India. Iar ministrul apărării canadian, cel care a sugerat lui Trudeau colaborarea cu China, este un simpatizant Sikh, minoritate care are mereu ceva de împărțit cu guvernul de la New Delhi.

Dincolo de faptul că militarii chinezi ar fi primit expertiză militară, ar fi avut ocazia să își bage un pic nasul prin treburile armatei canadiene. Un pic de spionaj nu strică, dacă gazdele tot sunt așa de generoase.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Manevra a fost însă oprită la timp de generalul Jonathan Vance, șeful statului major, căruia i s-a părut cel puțin deplasată ideea ca o țară NATO să își antreneze un potențial rival pe teren propriu! Desigur, Trudeau și ministrul apărării au fost ofuscați de îndrăzneala acestuia, așa că generalul Vance a fost înlocuit din funcție pe 23 decembrie 2020 cu un alt militar, probabil mai ospitalier.

La ora actuală, ofițerii și generalii din armata canadiană, ca și partenerii lor civili din CSIS se luptă cu greu să își păstreze calmul în față ingerințelor inadmisibile ale politrucului Trudeau în problemele de securitate națională. Cu siguranță, va urma!

2. Și ca să vedeți că politica modernă nu se mai face de-a lungul liniei de demarcație stânga-dreapta, iată o altă nebunie.
Proaspătul lider al opoziției conservatoare canadiene, Erin O’Toole, a anunțat că a propus excluderea din grupul parlamentar al fostului sau rival – Derek Sloan.
Motivul ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Pe parcursul campaniei pentru desemnarea liderului partidului, Derek a primit o donație oficiala de 113 dolari din partea unui oarecare domn Fromm….presupus suprematist alb. De menționat ca in această campanie, Derek a încasat peste 13 000 de donații….doar că vreun “prieten” a avut răbdarea să verifice profilul donatorilor, așa că a dat de acest domn suspect.

Și pentru că rasismul se ia mai ceva ca virusul, este evident că dacă Derek a primit bani din partea unui presupus rasist, este și el, ipso facto, tot rasist! Un motiv suficient pentru pseudo-conservatorul O’Toole să propună excluderea rivalului! Rasismul, fie el prin extensie, nu are ce căuta în rândul conservatorilor moderni, tovarăși! (Prostia și ticăloșia, astea da!)

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Cum spuneam, astăzi bătălia nu se mai dă între partide de stânga și de dreapta. Ci între forțe progresist-globaliste sponsorizate de China (cam majoritatea partidelor) și forțe patriotic conservatoare de peste tot (armata, poliția, oameni de afaceri, popor), sponsorizate direct de providență!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE