ACTUALITATECTP: Pot să-i numesc pe cei care iau Ivermectină, potăi, jigodii sau...

CTP: Pot să-i numesc pe cei care iau Ivermectină, potăi, jigodii sau javre?

Proprietarul portalului Republica.ro, Cristian Tudor Popescu, s-a întrebat dacă poate să-i numească „potăi, jigodii sau javre” pe oamenii care au luat Ivermectină, un medicament propus de un doctor român din Statele Unite pentru tratarea coronavirusului.

„După o perioadă de antivaccinism aurifer pe scară largă, iacătă că vaccinul a început să fie la modă. Din două cauze. Unu: s-a văzut că nu s-a înverzit niciunul dintre sutele de mii vaccinați. Și doi: vin mai puține vaccinuri decât e cererea. O lege sfântă în România spune că tot ce nu se găsește, musai îți trebuiește. Antivacșii, puși în dificultate, au cotit-o pe Ivermectină: o fi vaccinu gratis, da asta-i ieftină, merge și la om, și-ți ia covidu cu mâna.

Și lumea s-a năpustit să hăpăie Ivermectină în ciuda tuturor avertizărilor medicilor, veterinari și umani. În legătură cu acest medicament miracol, am și eu o întrebare de nespecialist: ținând seama de faptul că zisa pastilă se dă câinilor bolnavi de râie, pot să-i numesc, sine ira et studio, pe cei care o iau, adică pe ivermectiniști, potăi, jigodii sau javre?”, a scris invitatul permanent de la Digi24 pe republica.ro.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Cosmin Popescu,daca nu-i intorci si celalalt obraz, nu prea esti bland cu acest psihopat!Raspunde-i,nebunului,dupa nebunia lui,sa nu se creada intelept! De ce sa-l ierte? Sa ne ierte pe noi,ca nu l-am izolat undeva, sa nu se apropie nici macar de animale!,,Noi, sistemul imunitar”,trebuie sa izolam acesti infecti,nu sa-i promovam la tv,etc! Sorina-Ana Dumitrescu de ce i te adresezi,acestui VIRUS;”nebun de legat”,cu domnule…Cretin Tampit Psihopat,(CTP,prescurtat)? Crezi ca te respecta,cat de putin,pentru vorbele frumoase,de bun simt? Eu nu cred! La Balaceanca cu el,dar total izolat!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...