marți, mai 21, 2024
ACTUALITATECTP: Pot să-i numesc pe cei care iau Ivermectină, potăi, jigodii sau...

CTP: Pot să-i numesc pe cei care iau Ivermectină, potăi, jigodii sau javre?

Proprietarul portalului Republica.ro, Cristian Tudor Popescu, s-a întrebat dacă poate să-i numească „potăi, jigodii sau javre” pe oamenii care au luat Ivermectină, un medicament propus de un doctor român din Statele Unite pentru tratarea coronavirusului.

„După o perioadă de antivaccinism aurifer pe scară largă, iacătă că vaccinul a început să fie la modă. Din două cauze. Unu: s-a văzut că nu s-a înverzit niciunul dintre sutele de mii vaccinați. Și doi: vin mai puține vaccinuri decât e cererea. O lege sfântă în România spune că tot ce nu se găsește, musai îți trebuiește. Antivacșii, puși în dificultate, au cotit-o pe Ivermectină: o fi vaccinu gratis, da asta-i ieftină, merge și la om, și-ți ia covidu cu mâna.

Și lumea s-a năpustit să hăpăie Ivermectină în ciuda tuturor avertizărilor medicilor, veterinari și umani. În legătură cu acest medicament miracol, am și eu o întrebare de nespecialist: ținând seama de faptul că zisa pastilă se dă câinilor bolnavi de râie, pot să-i numesc, sine ira et studio, pe cei care o iau, adică pe ivermectiniști, potăi, jigodii sau javre?”, a scris invitatul permanent de la Digi24 pe republica.ro.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Cosmin Popescu,daca nu-i intorci si celalalt obraz, nu prea esti bland cu acest psihopat!Raspunde-i,nebunului,dupa nebunia lui,sa nu se creada intelept! De ce sa-l ierte? Sa ne ierte pe noi,ca nu l-am izolat undeva, sa nu se apropie nici macar de animale!,,Noi, sistemul imunitar”,trebuie sa izolam acesti infecti,nu sa-i promovam la tv,etc! Sorina-Ana Dumitrescu de ce i te adresezi,acestui VIRUS;”nebun de legat”,cu domnule…Cretin Tampit Psihopat,(CTP,prescurtat)? Crezi ca te respecta,cat de putin,pentru vorbele frumoase,de bun simt? Eu nu cred! La Balaceanca cu el,dar total izolat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE