marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATECTP spune că nu a văzut vreodată o „făptură mai sinistră“ decât...

CTP spune că nu a văzut vreodată o „făptură mai sinistră“ decât Greta Thunberg: Așa trebuie să arate personajul principal dintr-un film despre copilăria și adolescența lui Scaraoțchi

Cristian Tudor Popescu a publicat un text în care o compară pe Greta Thunberg cu Scaraoțchi.

El spune că nu a văzut în viața lui o „făptură mai sinistră“ decât activista din Suedia.

„Binecuvântați animalele și copiii.

Nu sunt tot timpul rațional. De când am dat cu ochii prima oară de Greta Thunberg, mi-am imaginat că așa trebuie să arate personajul principal dintr-un film despre copilăria și adolescența lui Scaraoțchi.

Nu cred că am văzut vreodată o făptură mai sinistră, înveșmântată în cea mai luminoasă idee de pe acest Pământ.“, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

La începutul anului, Greta Thunberg a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” în Teologie. Activista nu a terminat nici măcar liceul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

8 COMENTARII

  1. Eu cred că CTP și Greta sunt rude. Acum stau și mă gândesc… care dintre ei o fi votat “Da” la referendumul pro familie?

  2. dupa ce gloata progresist[ s-a inchinat la aceast[ facatura, au primit acum ordin pe unitate sa o lichideze pentru ca s-a legat pentru prima oara de cine nu trebuie, adica de singurul stat care este aplaudat de presa mondiala cand face genocid (a ucis deja 5000 de copii)

    unde sunt lichelele claritatii morale gen Cacahagi? aplauda genocidul ala bun caci e facut de statul nationalist minunat al Israelului

  3. Ciudat… dacă se uita CTP-ul in oglinda, putea spune exact acelasi lucru :))))…

    In alta dezordine de idei, pe eco-psihopata Greta, Cetepeul a tot pupat-o, ca doar si lui ii place extremismul globalist de orice fel. Dar acum nu i-a convenit cetepitecului ca Greta tine cu Gaza – noua retrorica a miscarilor extremiste de strada Sorosh.

    • Greta tine cu Gaza ca asa i s-a comandat. Adica cineva are interes sa incite si opinia publica. Adica sa amplifice lucratura jidanilor. Teatru globalist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate