ACTUALITATECTP cere arestarea ÎPS Teodosie: De ce nu este urmărit penal în...

CTP cere arestarea ÎPS Teodosie: De ce nu este urmărit penal în stare de reţinere pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Codului penal? VIDEO

Cristian Tudor Popescu (CTP) se întreabă de ce ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu este arestat și nu i s-a deschis dosar penal, după ce a îndemnat oamenii să nu accepte obligativitatea vaccinării.

Prelatul afirmase că este dreptul cetățenilor de a refuza vaccinarea. „E o frământare foarte mare între oamenii care nu vor să accepte vaccinul.  Și au dreptul lor, de a nu-l accepta. Mai ales că nu este asumat de nimeni și sunt atâtea urmări negative.

Credincioșii noștri ar trebui să se adreseze în masă justiției. Este fără temei constituțional interdicția”, a spus printre altele, ÎPS Teodosie la Radio Dobrogea.

CTP consideră că înaltul prelat a transmis în mod deliberat informaţii false credincioşilor. „Aceasta este o minciună, pentru că omul acesta ştie foarte bine. Nu poate fi nicio supoziţie. Cum să spui că nu este asumat de nimeni? Asta este o minciună, nu este un fals. Un fals ar fi fost să spui că vaccinul face ca oamenii să aibă consecinţe grave în viitor, peste cinci ani se vor îmbolnăvi grav şi le va creşte un cap de maimuţă. Aşa ştie şi crede el şi omul spune un lucru fals. Dar ca să spui că vaccinul nu este asumat de nimeni, aceasta este o minciună.”, a declarat gazetarul. „Am citit clar că Uniunea Europeană a anunţat că vaccinul va înceta” (CTP citează din declaraţiile lui IPS Teodosie – n.r.). Nu este o afirmaţie falsă, este o minciună! A, dacă spunea ştiu eu, am eu sursele mele că o să înceteze vaccinul acesta, au venit nişte porumbei albi de la Dumnezeu şi mi-au spus că încetează vaccinul, aia era o afirmaţie falsă. Dar să spui că ai citit tu că Uniunea Europeană a anunţat – verb! – a anunţat Uniunea Europeană, asta este o minciună ordinară!”

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CTP a încheiat spunând că ÎPS Teodosie ar trebui să fie urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. „Dacă BOR, dacă Patriarhia, spune că îndemnul unui cleric împotriva vaccinării este total şi ferm dezavuat de Biserică, vă întreb: pe cine reprezintă individul acesta? Acest ins de ce nu este el arestat acum şi urmărit penal în stare de reţinere pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Codului penal?”

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

16 COMENTARII

  1. S-a trezit fosila CTP? Nu mai aberase de mult timp… Probabil isi pierde exercitiul si isi uita “meseria” (se poate oare uita? sau e ca mersul pe bicicleta, imposibil sa uiti cum sa fi… fosila)? Tovarasul linge acolo unde chiar el a scuipat (probabil ii place gustul?). In anii ’90 ii critica pe homosexuali (ca asa era platit atunci), iar acum cu referendumul pentru familie s-a intors la 180 de grade, criticand normalitatea si sustinand sodomia! (poate si el… o fi practicant de asa ceva mai nou?! de ce nu m-ar mira?)
    Vad ca-l cam chinuie satana pe acest neferitic (sa nu-l numesc asa cum m-a numit el pe mine, “handicapat mintal” ca sustin familia normala).

  2. Nu e nici un necurat,porcul guita la ordin.Problema este ca in nemarginita noastra prostie toleram aceasta oficina fascisto-iredentista,Digi 24, sute de mii de romani le mai platesc si abonamente ca sa se lase prostiti.Bineinteles ca autoritatile romane sunt oarbe si surde la afacerile astora si la pericolul pe care il reprezinta pentru integritatea Romaniei ,pentru mesajele de tip nazist pe care le emana in spatiul public,vezi Prelipceanu.Toti se oparesc la cur ca a spus ceva Teodosie sau alt ierarh ortodox.Astia suntem.

  3. da ăsta drogatul rezist CTP de ce e lăsat liber pe străzi și nu e internat la nebuni furioși? să-i dea un calorifer de care să se lege, ca să nu tremure prea mult nopțlle

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate