ACTUALITATECroația: Un bărbat care a căzut de la o înălțime de 3...

Croația: Un bărbat care a căzut de la o înălțime de 3 metri a fost declarat mort de coronavirus

Un muncitor din construcții care a murit după ce a plonjat de pe o scară de 10 metri în Croația a fost de fapt ucis de coronavirus, au spus medicii într-un raport, informează Ny Post.

Bărbatul de 51 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit,  a căzut într-o curte în timp ce construia o casă la începutul acestui an și a suferit tăieturi și vânătăi la cap, potrivit Journal of Forensic Pathology.

Constructorul a fost declarat mort la fața locului, dar o autopsie a dezvăluit ulterior că COVID-19 a provocat indirect accidentul, deoarece efectele bolii l-ar fi dezorientat, notează sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În timpul autopsiei, medicii au descoperit că porțiuni mari de plămâni ale bărbatului erau blocate. Descoperirea i-a determinat pe oamenii de știință să concluzioneze că a suferit de sindromul de detresă respiratorie acută (ARDS) – o afecțiune care pune viața în pericol și poate fi cauzată de COVID-19.

„Pe baza tuturor constatărilor, decesul a fost considerat natural, cauzat de COVID-19”, notează raportul. De asemenea, bărbatul a dat rezultate pozitive pentru virus.

Medicii au stabilit ulterior că boala, care împiedică curgerea aerului în plămâni, să fi provocat probabil căderea acestuia, potrivit jurnalului. În cele din urmă, decesul trebuie înregistrat ca o deces prin COVID-19 în conformitate cu orientările Organizației Mondiale a Sănătății, precizează sursa citată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate