ACTUALITATECriza energetică din Slovacia ar putea ucide economia țării, avertizează premierul Eduard...

Criza energetică din Slovacia ar putea ucide economia țării, avertizează premierul Eduard Heger

Premierul Slovaciei, Eduard Heger, a făcut recent o declarație îngrijorătoare. Potrivit spuselor acestuia, economia țării este în pericol de colpas din cauza scumpirii costurilor energiei electrice, informează Mediafax.ro.

Acesta a mai adăugat că este necesar un sprijin de miliarde de euro de la Bruxelles, deoarece în contextul crizei provocate de invazia Rusiei în Ucraina, creșterea prețurilor va distruge economia țării.

În cazul în care nu primește sprijinul solicitat, acesta nu va avea altă soluție decât să naționalizeze alimentarea cu energie electrică a țării.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. „slava hucrana”… Păi nu? Oligarhii cioloveci, muricani, perciunați își înmulțesc averea, prostimea ioropeană va da de dracul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate