ACTUALITATECraiova: Protestatarii au dat foc unei grămezi de măști în centrul orașului

Craiova: Protestatarii au dat foc unei grămezi de măști în centrul orașului

Cel puțin 10.000 de oameni au protestat luni la Craiova împotriva restricțiilor introduse de Guvern săptămâna trecută, informează Craiova Forum.

„Participanții, marea lor majoritate tineri, scandează „Libertate!” sau „România”, folosesc vuvuzele şi petarde pentru a produce zgomote, în timp ce alții claxonează şi ambalează motoarele mașinilor.

Protestatarii au cerut ridicarea restricțiilor de circulație şi a celor referitoarea la orarul de funcționari a magazinelor şi teraselor”, a precizat sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La un moment dat, în centrul Craiovei, un grup de protestatari a făcut un foc din măști de protecție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite