ACTUALITATECrăciun în Italia. Autoritățile limitează slujele religioase din Ajun până la cel...

Crăciun în Italia. Autoritățile limitează slujele religioase din Ajun până la cel mult ora 20:30 și interzic reuniunile cu persoane din afara familiei

Slujba din Ajunul Crăciunului trebuie să se încheie la cel mult 20:30, astfel încât oamenii să ajungă la casele lor înainte de ora 22:00, ora limită începând cu care circulația este interzisă pe timpde noapte în carantină.

Anunțul a fost făcut, joi, de ministrul adjunct al Sănătății, Sandra Zampa, la televiziunea La7, transmite News.ro

„Începând din 20 decembrie, oamenii vor putea călători în afara regiunii lor numai pentru urgenţe, cum ar fi îngrijirea unui părinte singur”, a declarat Zampa, potrivit sursei citate.

Totodată, aceasta a subliniat că slujba din ajunul Crăciunului trebuie să se încheie în jur de ora 20:30, pentru ca credincioşii să poată reveni în case înainte de ora limită 22:00 impusă de carantină.

De asemenea, oamenii nu au voie să invite persoane din afara familiei la masa de Crăciun sau la alte sărbători.

Noile restricții care vor intra în vigoare în Italia, urmează să fie anunțate, joi, într-o conferință de presă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...