vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATECornel Nistorescu se întreabă dacă pierdem „libertățile și drepturile” : Ne trage...

Cornel Nistorescu se întreabă dacă pierdem „libertățile și drepturile” : Ne trage SRI-ul o inginerie socială și Anton Mugurel Rog a vrut să ne avertizeze?

„Noua Securitate” face ce vrea și ne poate determina „să acționăm aproape cum vor ei”, scrie jurnalistul Cornel Nistorescu în Cotidianul.

Jurnalistul comentează, astfel, declarațiile generalului SRI Anton Rog, care a spus că structura pe care o conduce, Cyberint, poate face inginerie socială.

Nistorescu a remarcat că SRI nu s-a delimitat de declarațiile generalului său, ceea ce înseamnă că este de acord cu afirmațiile șefului Cyberint.

„ Declarațiile șocante, ofensatoare, nedemocratice ale generalului Anton Mugurel Rog n-au produs nici o revoltă. Niciun partid politic n-a protestat. Doar un un comunicat de ong și cîteva articole disparate. Omul nu s-a sinchisit să dea nici măcar o explicație. Nu și-a cerut scuze. Înseamnă că a făcut-o deliberat.

Or, generalii acționează la ordin. Conducerea SRI nu s-a delimitat. Asta înseamnă că este de acord. Că știa. Aș putea crede că a comandat o asemenea ieșire a generalului Anton Mugurel Rog”, a notat Nistorescu.

El a adăugat că soția generalului, judecătoarea Lucia Tatiana Rog a făcut parte din completul care l-a declarat nevinovat pe fostul procuror Mihai Negulescu, zis „Portocală”, de la DNA.

„E vorba de un general de servicii secrete apropiat americanilor și serviciilor secrete americane. Soția sa Lucia Tatiana Rog este judecător la ICCJ și cîștigă 347.134 de lei pe an. Ea l-a „albit” pe Mihai Negulescu- Portocală cu o „fapta nu există”.

Este drept că Lucia Tatiana Rog este cea care alături de judecătoarele Lavinia Lefterache și Alina Ioana Ilie l-au salvat pe aiuritorul procuror Mihai Negulescu Portocală de la DNA Ploiești. Întîmplător, SAU PUTEM BĂNUI O LEGĂTURĂ?

Ne trage SRI-ul o inginerie socială și Anton Mugurel Rog a vrut să ne avertizeze? Așa ceva n-a făcut nimeni în istoria serviciilor secrete. De unde trebuie să deducem că afirmațiile sale halucinante au fost făcute în baza unui plan. Să le transmită unor partide să se cumințească pentru campania electorală, că de cîștigat cîștigă tot cine stabilesc ei?

Este un avertisment pentru AUR? Sau o asigurare pentru PSD-PNL? Vor să ne sperie și să ne facă să ne resemnăm? Sau au hotărît să ne sperie ca să ne ținem gura și să nu protestăm?”, s-a întrebat Nistorescu.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate