marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATECornel Nistorescu: Ne apropiem de un moment de răscruce în care răspunsul...

Cornel Nistorescu: Ne apropiem de un moment de răscruce în care răspunsul se află numai în vocea poporului român

Populația a ajuns la o „exasperantă neîncredere” în autorități, afirmă jurnalistul Cornel Nistorescu și, în acest context, orice este posibil, notează el.

„Reacțiile și răspunsurile autorităților românești la evenimentele tragice din ultima vreme spun totul despre ele.

Au dus populația la o exasperantă neîncredere. Nu mai poate conta pe ele. Ministrul de Interne s-a apărat cu o polologhie ”superioară” despre Lege și Poliție.

Premierul României o ține într-un spectacol cu recitări de promisiuni făcute peste alte promisiuni.

Re-apariția președintelui, după inexplicabile absențe condamnabile, este neconvingătoare, tardivă și lămuritoare. Nu poate mai mult. N-avem ce aștepta de la Dînsul.

Ce este de zis? Nimic! Ce este de făcut? Nu știu!

„Nicio analiză politică nu trebuie evitată”, zicea președintele.

Asta înseamnă că nici o soluție nu trebuie exclusă.

Ne apropiem de un moment de răscruce în care răspunsul se află numai în vocea poporului român”, a scris directorul Cotidianului.

Afirmațiile sale vin în contextul numeroaselor tragedii petrecute în România în ultimul timp.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Să avem încredere în autorități? Din 2021 când Dan Barna a adus ideea “cine nu se injectează cu otravă experimentală nu poate munci” încrederea s-a dus în cap și nu și-a mai revenit. Pentru mulți dintre noi dreptul la muncă este egal cu dreptul la viață. Să mă pui să aleg intre dreptul la viață și dreptul la autoritate proprie asupra trupului meu nu mai are nicio legătură cu democrația. S-au făcut eforturi fenomenale să fim convinși că injecțiile ăstea experimentale sunt bune la ceva. Din momentul in care medicii care au avut altă opinie decât cea oficială au fost cenzurați și sancționați atunci s-a știut că autoritățile sunt de fapt și de drept călăii acestei națiuni. Nu mai spun de încercarea disperată de a impune prin propagandă și forța noua lege a injectării. 95% acoperire “vaccinală” nu poate fi realizată decât cu forța, altfel e imposibil. Îmi pare rău, dar în România și în lume democrația a murit. Știm ce vreți să faceți! Vreți să ne omorâți pur și simplu prin injecții, prin deșeuri alimentare pe care dăm o grămadă de bani, prin înrobire digitală (dacă nu ne conformăm nu vom avea acces nici măcar la propriile resurse), prin distrugerea normalității impunând imoralitatea ca stil corect de viață. Eu vă reamintesc că Dumnezeu a distrus Sodoma și Gomora chiar dacă cei de acolo nu știau de existența Sa. Vă reamintesc că nimic nu e posibil a fi viu fără hotărâre divină. Creația e in mâna Lui Dumnezeu, nimeni și nimic nu o poate smulge din mâna Sa! Într-o zi veți muri , voi care conduceți acest genocid și voi care îl implementați, și voi care mințiți prin mass-media iar iadul își va întinde brațele să vă cuprindă . Nouă, cei care ne împotrivim înrobirii noastre și respingem controlul pe care doriți să-l implementați , “toți perii din cap ne sunt numărați” , de aceea Însuși Dumnezeu ne va aduce dreptate in cauza noastră! Mulțumim Dumnezeule Sfinte! Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE