sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEPe 12 noiembrie va avea loc un proces care ar putea duce...

Pe 12 noiembrie va avea loc un proces care ar putea duce la reunirea copiilor Cameliei Smicală cu mama lor. Episcopul Europei de Nord îndeamnă la rugăciune pentru o sentință favorabilă

PS Macarie, Episcopul român al Europei de Nord, îi îndeamnă pe români să se roage pentru familia Smicală, deoarece pe 12 noiembrie va avea loc în Finlanda un proces în urma căruia, dacă se va obține o sentință favorabilă, s-ar putea ca cei doi copii ai Cameliei Smicală să se reunească cu mama lor.

„Vă rog și vă chem să ne unim în rugăciune pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii săi, Johan-Mihail și Maria-Alexandra. Pe 12 noiembrie va avea loc în Finlanda un proces foarte important, în care se poate decide soarta acestei mult și greu încercate familii. În cazul unei sentințe favorabile, Johan-Mihail și Maria-Alexandra se vor putea întoarce acasă, la mama lor, așa cum este firesc, așa cum au nevoie, așa cum își doresc fiecare în parte, așa cum ne dorim noi toți. Acum este un moment important, crucial, să le fim alături, frate și soră, să jertfim puțin din timpul nostru și să-L rugăm pe Dumnezeul orfanilor și al văduvelor să îi ocrotească și să plinească cererile acestei îndurerate mame și copilașilor săi. Așadar, vă propun să citim cu toții din Psaltire cel puțin o catismă pe zi, până în ziua procesului, pomenindu-i pe robii lui Dumnezeu: Camelia-Mihaela, Johan-Mihail și Maria-Alexandra pentru izbăvire din necazul separării și pentru reîntregirea familiei.

Așa să le ajute Preamilostivul Dumnezeu, iar vouă să vă răsplătească înmiit jertfa și osteneala!”, sună mesajul PS Macarie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Camelia Smicală este un medic român care locuiește în Finlanda și care a fost despărțită de copiii săi de către statul finlandez, în urma unei reclamații din partea fostului ei soț, originar din această țară.

De-a lungul anilor, cazul ei a ajuns în atenția autorităților române și a opiniei publice, fiind organizate proteste și acțiuni în favoarea Cameliei Smicală, dar care au rămas fără rezultat.

Autoritățile statului român au fost acuzate că nu se implică suficient în cazul care a început în 2016.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE