ȘTIRIVIDEO | Consecințele politicii editoriale pro restricții și anti AUR? În 2021,...

VIDEO | Consecințele politicii editoriale pro restricții și anti AUR? În 2021, Digi24 a pierdut zeci de mii de oameni din audiența pe care o avea în 2020

Postul Digi24 a pierdut peste 20 000 de oameni din audiența pe care o avea în 2020, arată Pagina de Media.

Pe nișa știrilor, cele mai urmărite posturi rămân România TV și Antena 3, care și-au conservat publicul din 2020.

Digi24 a pierdut 20.6000 de persoane, iar B1TV a rămas fără 24.600 de oameni. O creștere a înregistrat Realitatea Plus, care a crescut cu 8.000 de oameni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă în 2020, Digi24 era pe locul 7 la nivel național, în 2021, Digi a căzut până pe locul 10, fiind depășită de Happy Channel, TVR1 sau DigiSport 1.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Topul primelor 5 televiziuni din România arată astfel:

1. Pro TV
2. Antena 1
3. Kanal D
4. România TV
5. Antena 3

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, toate televiziunile din primele 5 poziții, cu o singură excepție, au pierdut din audiența pe care o aveau în 2020. Excepția se numește Kanal D.

Din punctul de vedere al politicilor editoriale din 2021, cel mai greu an al pandemiei, Digi24 s-a remarcat, de departe, prin extremismul cu care a promovat restricțiile impuse de autorități.

La un moment dat, punctul de jos a fost atins atunci când Cosmin Prelipceanu a spus că „ar trebui să-i scăpăm pe copii de părinții lor”, referindu-se la faptul că adulții români refuză să se vaccineze.

Ministrul Educației, prezent în studio, a criticat această afirmație.

Digi 24 este singurul post de televiziune care nu a invitat niciun reprezentant al AUR în emisiunile sale, de când această formațiune a intrat în Parlamentul României acum doi ani.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

  1. Cel mai trist este ca Porc TV, care prezinta doar stiri pro-masuri guvernamentale anti covid si critica nevaccinatii , este pe locul 1. Probabil ca, spre deosebire de Digi24 ofera si mult circ? Se pare ca romanii sunt in continuare spalati pe creier si adormiti in somnul cel de moarte. Am ajuns sceotic ca poporul roman se mai poate trezi la realitate si sa scuture jugul de pe el. Sper sa ma insel…

  2. E o veste buna ca aceasta trompeta globalista pierde din audienta.
    Apropo de treaba aceasta o rugaminte pentru Dvs din redactia r3media.
    Aici pe site in diverse articole apare destul de des in cuprins link catre siteul digi24. Cred ca aceeasi informatie/stire se regaseste si pe alte siteuri mai ponderate sau pe siteurile agentiilor de stiri.
    Pentru ca siteul Digi24 nu ar da link sau macar ar pomeni de r3media asa ca si Dvs ati putea evita sa le faceti trafic punand linkuri de ale lor in articole.

  3. Clasamentul este elocvent pentru prostia si analfabetismul romanilor.Celor care striga la ei sa se trezeasca isi pierd vremea.Sunt mereu adormiti,nici imnul national nu pare sa ii scoale din somn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate