ACTUALITATEConcurs | Socatour oferă o reducere pentru înscrierea la Tabăra micilor artiști...

Concurs | Socatour oferă o reducere pentru înscrierea la Tabăra micilor artiști și aventurieri de la Bușteni – Caraiman

Copilul dvs poate participa la o mini tabără la Bușteni-Caraiman, la doar jumătate din preț, dacă participați la concursul organizat de agenția Socatour.

Tot ce trebuie să faceți este răspundeți la două întrebări: „Cum s-ar desfășura o tabără ideal? Ce ți-ai dori de la organizatori și ce ai include în program?”, până joi 24 iunie la ora 12:00.

Răspunsurile se trimit la adresa Contact@socatour.ro cu mențiunea „concurs”.

Câștigătorii pot beneficia de reducere de 50% din tariful taberei, respectiv în loc de 550 de lei, vor plăti 275 de lei.

Vor fi trei câștigători.

„Ce vom face împreună?
🗻👫 Vom învăța să dansăm 💃🕺 cu un profesor dedicat activităților cu copii, ne vom dezvolta abilitățile în cadrul atelierelor de creație 🎨
🥾🩳🎒 Vom parcurge o drumeție montană potrivită vârstei până la Cascada Urlătoarea sau Valea Spumoasă
💃🕺🌎Ne vom distra, vom cânta 🎤🎼, vom face concursuri și jocuri🤸‍♀️🤾, , vom face foc de tabără, dar și alte activități interesante🤹‍♂️
🏃🏃‍♀️ Vom începe zilele cu mișcare în aer curat pentru un corp puternic 💪🏻 și o inimă sănătoasă ❤️
Pe cine este dedicată mini tabăra?🥰🤗

Copii 6-12 ani, dar și pentru, părinți / însoțitori, care vă veți deconecta. vă veți bucura de natură sau veți participa la unele activități, în funcție de preferințe”, anunță Socatour.

Tarif standard: 550 Lei/persoană*

*adult sau copil

Mai multe detalii despre tabără găsiți aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT