ACTUALITATEConcurs | Socatour oferă o reducere pentru înscrierea la Tabăra micilor artiști...

Concurs | Socatour oferă o reducere pentru înscrierea la Tabăra micilor artiști și aventurieri de la Bușteni – Caraiman

Copilul dvs poate participa la o mini tabără la Bușteni-Caraiman, la doar jumătate din preț, dacă participați la concursul organizat de agenția Socatour.

Tot ce trebuie să faceți este răspundeți la două întrebări: „Cum s-ar desfășura o tabără ideal? Ce ți-ai dori de la organizatori și ce ai include în program?”, până joi 24 iunie la ora 12:00.

Răspunsurile se trimit la adresa Contact@socatour.ro cu mențiunea „concurs”.

Câștigătorii pot beneficia de reducere de 50% din tariful taberei, respectiv în loc de 550 de lei, vor plăti 275 de lei.

Vor fi trei câștigători.

„Ce vom face împreună?
🗻👫 Vom învăța să dansăm 💃🕺 cu un profesor dedicat activităților cu copii, ne vom dezvolta abilitățile în cadrul atelierelor de creație 🎨
🥾🩳🎒 Vom parcurge o drumeție montană potrivită vârstei până la Cascada Urlătoarea sau Valea Spumoasă
💃🕺🌎Ne vom distra, vom cânta 🎤🎼, vom face concursuri și jocuri🤸‍♀️🤾, , vom face foc de tabără, dar și alte activități interesante🤹‍♂️
🏃🏃‍♀️ Vom începe zilele cu mișcare în aer curat pentru un corp puternic 💪🏻 și o inimă sănătoasă ❤️
Pe cine este dedicată mini tabăra?🥰🤗

Copii 6-12 ani, dar și pentru, părinți / însoțitori, care vă veți deconecta. vă veți bucura de natură sau veți participa la unele activități, în funcție de preferințe”, anunță Socatour.

Tarif standard: 550 Lei/persoană*

*adult sau copil

Mai multe detalii despre tabără găsiți aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...