News Concurs: Abonează-te GRATUIT la canalul nostru de Telegram și poți primi cadou...

Concurs: Abonează-te GRATUIT la canalul nostru de Telegram și poți primi cadou o carte!

R3Media lansează un concurs pentru cititorii fideli. Astfel, persoana care va deveni al 150-lea abonat al canalului nostru de Telegram va primi cadou o carte.

Volumul în cauză este: „Poartă către suflet” – Adrian Făgețeanu în dialog cu jurnalistul Ionuț Dragotesc.

Cartea beneficiază de o prefață scrisă de Dan Puric. Părintele Adrian Făgețeanu a fost un important părinte duhovnicesc în Biserica Ortodoxă Română, membru al mișcării Rugul Aprins de la Mănăstirea Antim din București și deținut politic în timpul regimului politic comunist din România.

Părintele Adrian a fost unul dintre cei mai căutați duhovnici ai României și cuvintele sale sunt de neprețuit și azi, la aproape 10 ani de la trecerea sa la cele veșnice.

Pentru a te abona gratuit la canalul R3Media pe Telegram, accesează acest link de pe telefonul mobil sau de pe PC-ul/tableta ta.

Mai multe detalii despre cum poți descărca aplicația Telegram găsiți aici.

Câștigătorul va fi contactat și va primi cartea prin poștă, la domiciliu. Mult succes!

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate