ACTUALITATEComunicat Starea de Libertate: Protestatarii cer și demiterea lui Raed Arafat și...

Comunicat Starea de Libertate: Protestatarii cer și demiterea lui Raed Arafat și a lui Florin Cîțu, precum și o întâlnire cu conducerea țării

Starea de Libertate susține că demiterea Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, reprezintă o mare victorie și „un mare pas pe drumul unei mai bune gestionări a crizei din țara noastră”, se precizează într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

Protestatarii mai cer și demiterea lui Raed Arafat și a premierului Florin Cîțu.

„În urma protestelor societății civile, proteste ce au avut loc în peste 70 de orașe din țară în perioada 28 Martie-12 Aprilie a.c., cetățenii au obținut două victorii importante în fața clasei politice.

În primul rând, anul acesta, creștinii pot sărbători Învierea Domnului în condiții normale, firești. Guvernul s-a angajat că nu va impune restricții iar credincioșii pot sta la biserică în noaptea Învierii și pot circula liber.

A doua mare victorie este demiterea de către premierul Cîțu a ministrului sănătății Vlad Voiculescu, azi, 14 Aprilie . Este un mare pas pe drumul unei mai bune gestionări a crizei din țara noastră însă nu este suficient!

Solicităm demiterea lui Raed Arafat, cel care conduce discreționar România de peste un an de zile, desființarea Grupului de Comunicare Strategică, o instituție aflată în afara limitelor unei societăți democratice și publicarea componenței Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Solicităm demiterea premierului Cîțu, cel ce vrea să vaccineze cu forța toată România. Românii care au votat, au votat conducători de țară nu agenți de vânzări pentru corporațiile BigPharma!”, se arată în document.

De-asemenea, cei de la Starea de Libertate cer o întâlnire „între reprezentanții protestatarilor și cei aflați la conducerea țării pentru a discuta modul concret în care cererile cetățenilor participanți la proteste vor fi implementate de către guvern”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...