joi, mai 23, 2024
ACTUALITATECompania Moderna dorește vaccinarea copiilor, în această vară. Au început testele pentru...

Compania Moderna dorește vaccinarea copiilor, în această vară. Au început testele pentru categoria de vârstă 12-17 ani

Compania Moderna, care produce al doilea vaccin anti-covid autorizat în UE, a început testarea în rândul copiilor, reprezentanții companiei anunțând că obiectivul este vaccinarea copiilor în această vară, anunță SmartRadio.

Potrivit sursei citate, președintele Moderna, Stéphane Bancel, a declarat că vaccinarea copiilor și adolescenților împotriva covid este necesară „dacă vrem cu adevărat să obținem un procent satisfăcător de oameni imunizați prin vaccin sau infectare naturală, astfel încât acest virus să fie sub control”.

Ca să putem trăi „așa cum trăim cu gripa sau alte virusuri respiratorii, cred că vaccinarea adolescenților este importantă”, explică el, adăugând că Moderna lucrează în prezent în această direcție.

„Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, în decembrie. Lucrăm pentru a obține rezultatele în primăvară, astfel încât să ne putem adresa din nou agențiilor de reglementare pentru a modifica autorizația”, a explicat Stéphane Bancel.

„Dacă am putea vaccina elevii de gimnaziu și liceu în timpul verii și s-ar putea întoarce la școală în mod normal, ar fi cu adevărat un mare succes pentru toată lumea”, concluzionează el, potrivit sursei citate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE