ACTUALITATECompania Intel, din domeniul IT, singura companie din Top 50, care nu-și...

Compania Intel, din domeniul IT, singura companie din Top 50, care nu-și obligă angajații să se vaccineze

Singura companie din Fortune Top 50 care nu-și obligă angajații să se vaccineze este gigantul IT, Intel. Conform unui document intern al companiei, Intel nu le cere angajaților săi să se vaccineze.

Intitulat „Intel Supplier Communications – Intel’s Response and its Covid 19 Policy”, regulamentul stipulează la punctul 8.4: „Intel nu cere forței sale de muncă să se vaccineze împotriva Covid-19. Personalul Intel care lucrează onsite trebuie să urmeze toate practicile de sanitare, inclusiv distanțarea fizică și necesitățile de a purta masca aplicabile local, chiar dacă au fost vaccinați. Dacă reglementările locale sunt diferite, muncitorii trebuie să se supună acestor cerințe”.

Intel este o companie americană, lider mondial în producția de circuite integrate. Microprocesoarele Intel sunt cele mai răspândite în lume, iar compania se află pe locul 45 în Topul Fortune 500.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

CEO-ul Intel, Pat Gelsinger, se identifică drept creștin și este cunoscut drept unul dintre „cei mai generoși miliardari din lume”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Aloo redactia ! V-ati gasit urmatorul job! Dar cine sa va angajeze pe voi fomistilor? La intel nici femeie de servici nu ai fi somanescule hahaha

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...