ACTUALITATECompania Intel, din domeniul IT, singura companie din Top 50, care nu-și...

Compania Intel, din domeniul IT, singura companie din Top 50, care nu-și obligă angajații să se vaccineze

Singura companie din Fortune Top 50 care nu-și obligă angajații să se vaccineze este gigantul IT, Intel. Conform unui document intern al companiei, Intel nu le cere angajaților săi să se vaccineze.

Intitulat „Intel Supplier Communications – Intel’s Response and its Covid 19 Policy”, regulamentul stipulează la punctul 8.4: „Intel nu cere forței sale de muncă să se vaccineze împotriva Covid-19. Personalul Intel care lucrează onsite trebuie să urmeze toate practicile de sanitare, inclusiv distanțarea fizică și necesitățile de a purta masca aplicabile local, chiar dacă au fost vaccinați. Dacă reglementările locale sunt diferite, muncitorii trebuie să se supună acestor cerințe”.

Intel este o companie americană, lider mondial în producția de circuite integrate. Microprocesoarele Intel sunt cele mai răspândite în lume, iar compania se află pe locul 45 în Topul Fortune 500.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

CEO-ul Intel, Pat Gelsinger, se identifică drept creștin și este cunoscut drept unul dintre „cei mai generoși miliardari din lume”.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...