ACTUALITATECompania aeriană Wizz Air introduce vaccinarea obligatorie pentru toți membrii echipajului

Compania aeriană Wizz Air introduce vaccinarea obligatorie pentru toți membrii echipajului

Compania aeriană „Wizz Air” a anunțat miercuri că vaccinarea va fi obligatorie pentru echipaj, începând cu 1 decembrie. În cazuri speciale, aceasta va putea fi înlocuită cu testarea antigen sau PCR periodică, informează stiripesurse.ro.

„Prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea și siguranța pasagerilor și angajaților noștri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul și pasagerii la bord prin reducerea riscurilor Covid-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens.”, a declarat József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group, conform Mediafax.

Reprezentanții companiei au spus că pe măsură ce guvernele impun măsuri restrictive și cer dovada vaccinării la trecerea granițelor, măsura adoptată de Wizz va trebui implementată în toate companiile de acest gen.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Vremurile alea erau intr-adevar grele.Romanii se pervertisera la fel ca in vremurile astea ,erau turnatori,obedienti,lasi,oportunisti si toate cele.Povestea cu revolutia e o mare minciuna ,de ceausesti ne-a scapat NWO ,fiindca erau prea ramoliti si nu aveau loc in lumea care ne-o pregateau.Dupa 30 de ani romanii traiesc cam aceleasi vremuri ,aceeasi degradare morala,prostitutie mentala si lasitate cat cuprinde.Doar ca li se da impresia ca au matul plin.Insa burta plina nu inlocuieste creierul gol.Sforarii au stiut unde sa umble.Le-au dat din belsug ce le interzicea Ceausescu:televizor 24 de ore pe zi si mancare pe post de furaje.Ce conteaza ca ii secera pe capete.Cica e covid.

  2. La omul modern ,prelucrat ideologic de media si internet ,prioritate are matul plin,vacantele si cumparaturile la mall.De unte atatea proteste?Am impresia ca cei ca noi am devenit in ochii tinerimii progresiste de azi niste ramoliti.Slugarnicia generatiei care ne urmeaza va fi considerata o virtute.Fiecare pasare pe limba ei piere.

    • inseamna ca sfarsitul celor ca mine va fi crancen …. cum poti trai fara speranta….? ma simt mai rau decat pe vremea dictatorului. atunci totul era gri, fiecare zi era incarcata de tensiune si amaraciune, de oameni care te-ar fi calcat pe cap la coada pentru un ou in plus…. de la profesori la sefi, toti erau imbecilizati intru ideologie – altfel nu ajugeau “pe functie”. oamenii cu adevarat profesionisti, de top erau altfel. erau mai “umani” pentru ca gandeau. restul era o turma amorfa de comunistoizi disperati dupa furaciune si beneficii. pentru ca furau atunci exact cum fura si acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT