luni, mai 20, 2024
ACTUALITATECompania aeriană Delta Air Lines percepe o taxă de 200 de dolari...

Compania aeriană Delta Air Lines percepe o taxă de 200 de dolari angajaților nevaccinați

Compania aeriană „Delta Air Lines” a declarat miercuri că va începe să perceapă angajaților nevaccinați o sumă lunară de 200 de dolari, informează CBS News.

Într-o notă trimisă angajaților, CEO-ul Ed Bastian a spus că angajații nevaccinați care participă la planul de îngrijire al sănătății companiei aeriene vor suporta o taxă lunară suplimentară de 200 de dolari americani, începând din noiembrie.

Motivația din spatele deciziei este costul ridicat al sejururilor în spital pentru pacienții cu Covid-19 și „riscul pe care îl reprezintă pentru câștigurile companiei”, a spus acesta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Șederea medie în spital pentru Covid-19 a costat Delta 50.000 de dolari pe persoană. Această suprataxă va fi necesară pentru a aborda riscul financiar pe care decizia de a nu se vaccina îl creează pentru compania noastră.”, a spus Bastian în comunicatul trimis angajaților.

Bastian a indicat că toți angajații Delta care au fost spitalizați cu Covid-19 nu au fost complet vaccinați. Începând cu 30 septembrie, numai lucrătorii complet vaccinați care suferă de o boală majoră și care trebuie neapărat să lipsească de la serviciu se vor califica pentru concediul medical plătit.

Compania aeriană i-a îndemnat vehement pe angajați să se vaccineze. Bastian a spus că persoanele care ezită să facă asta ar trebui încurajate de aprobarea completă a FDA („Food and Drug Administration”) din această săptămână a vaccinului Pfizer.

„Odată cu anunțul din această săptămână al FDA care acordă aprobarea deplină pentru vaccinul Pfizer, va veni timpul să vă vaccinați [acum]! Putem fi siguri că vaccinul Pfizer este sigur și eficient și a fost supus aceleiași revizuiri riguroase pentru alte tipuri de vaccinuri aprobate: medicamente pentru tratarea cancerului și a bolilor de inimă, precum și alte vaccinuri.”, a spus șeful companiei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Deși trei sferturi din angajații Delta sunt deja vaccinați, compania aeriană dorește să ajungă la 100% cât mai repede posibil, declară Bastian.

Deși Delta este prima companie americană care percepe o taxă angajaților nevaccinați, se anticipează că și alte întreprinderi vor urma exemplul acesta.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. cu toată durerea, trebuie să isi dea demisia și să plece.

    Singura șansă cu acești fasciști este BOICOTUL

    zilele trecute se plangeau că nu au forță de muncă, acum fac pe șemekerii deoarece statul le-a dat pachete de asistență, adică bani pe gratis.

    cand o să se termine banul pe gratis, fără angajați și fără clienții pe care i-au injurat, atunci o să devină disperați de faliment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE