marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEComercianții polonezi protestează împotriva unui lanț german de supermarketuri care se deschide...

Comercianții polonezi protestează împotriva unui lanț german de supermarketuri care se deschide în Polonia. Noua tactică a nemților pentru a atrage clienții din alte țări

Nemții sunt deja bine consacrați pe piața poloneză. Lidl, Kaufland și Rossmann au lanțuri mari, iar Aldi crește și el. Mai e și Mix Markt, care are în prezent doar trei magazine în Cracovia, Tarnów și Opole, dar planifică multe altele, conform Remix News.

Oferta Mix Markt este concentrată în jurul „alimentelor etno”, adică alimentelor caracteristice diferitelor țări. Își dorește să atragă clienți din diferite culturi cu produsele sale, intenționând să profite de migrația în creștere dinspre est în Polonia.

În schimb, comercianții polonezi sunt dezamăgiți de această veste, mai ales când reiese că noul lanț se va poziționa drept magazinul cu „cele mai ieftine produse din oraș”. Ei se plâng deja că lanțurile străine se bucură de un avantaj nedrept pe piața poloneză și consideră că comercianții polonezi ajung să fie nevoiți să plătească mai multe taxe, în ciuda influenței lor în scădere pe piață.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Unii comercianți polonezi declară că le este greu să concureze scăzând prețurile sau făcând piețele mai atractive. De asemenea, multe autorități locale limitează spațiul oferit micilor comercianți, deoarece terenul poate aduce o valoare mai bună prin alte activități.

Mix Markt deține în prezent 350 de magazine în Europa. Un total de 181 dintre aceste magazine sunt situate în Germania, iar celelalte 170 pot fi găsite în Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Franța, Grecia, Spania, Țările de Jos și Slovenia. Magazinele sunt împărțite în supermarketuri mai mari Mix Markt și magazine mai mici Mini Mix Markt.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. este concentrată în jurul „alimentelor etno”

    -sa lasam diversiunea cu “faina de greieri”,
    SOIA este si etno si bio!

    -cica soia deregleaza hormonal ovinele,
    oaia nu berbecu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate