ACTUALITATEComemorarea Revoluției din Decembrie 1989, permisă în spații deschise, cu cel mult...

Comemorarea Revoluției din Decembrie 1989, permisă în spații deschise, cu cel mult 100 de participanți și cu respectarea normelor sanitare

Comemorarea evenimentelor din Decembrie 1989 este permisă cu participarea a cel mult 100 de persoane, cu respectarea normelor de protecție sanitară, potrivit unei Hotărâri ce a fost aprobată, joi, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

Hotărârea nr. 60 din 17 decembrie 2020 permite comerorarea Revoluției din 1989 prin organizarea unor evenimente în spații deschise, însă în anumite condiții.

„Activitățile organizate în spații deschise, cu ocazia comemorării eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989, sunt permise cu participarea a cel mult 100 persoane și respectarea următoarelor măsuri de protecție sanitară:

  1. a) purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toți participanții;
  2. b) dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care sosesc în spațiul în care se desfășoară activitatea;
  3. c) menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți și asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană;
  4. d) dezinfectarea mâinilor persoanelor care distribuie eventuale materialele pe perioada desfășurării activității;
  5. e) aplicarea regulilor de igienă colectivă și individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2”, se precizează în Hotărârea emisă de CNSU.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...